2018 pentru emisiunea Generaţia lui John

gala generatia lui john
Gala Generaţia lui John şi-a ales cei trei câştigători. De la stânga la dreapta îi avem pe Iosif Ciunterei (locul 1), Maria Stan (locul 2) şi Florian Olteanu (locul 3)

Bursa, Gala, topul şi emisiunea pe 2018

Să nu treacă anu’ fără să scriu despre Gala Generaţia lui John şi Bursa Generaţia lui John, ambele pe anul 2018. Am reuşit! Am reuşit pentru a doua oară să trimit un copil la o şcoală privată pentru 4 ani de studiu. Tot gimnaziul îl face la Şcoala Internaţionaţională Spectrum din Ploieşti, iar costurile, absolut toate costurile, sunt acoperite de către bursă. Ca să vă faceţi o idee, vorbim de peste 11.000 de euro. E impresionant ce am reuşit să facem cu ajutorul unei emisiuni care durează de mai bine de 6 ani şi care aduce oameni din toate colţurile ţării pentru o generaţia care depăşeşte 1700 de invitaţi. Da. I-am numărat.

Iosif Ciunterei este invitatul anului 2018

Iosif Ciunterei
El este Iosif Ciunterei, invitatul anului 2018 în emisiunea Generaţia lui John.

Venit de pe cocaluri, mai mult pentru a-l susţine pe Codruţ Moldovan, un tânăr care crede cu tărie că “visele devin realitate”, l-am descoperit pe Iosif, un etnolog care cutreieră ţara şi promovează oameni simpli, dar plin de viaţă, care pun suflet în tot ceea ce fac şi care păstrează tradiţia neatinsă de tehnologie.

Iosif a fost votat de mai bine de 6000 de oameni iar asta spune clar că nu duce lipsă de susţinere. Iosif Ciunterei işi doreşte să nu se oprească din a construi, cărămidă cu cărămidă, cufărul tradiţiei, o zestre a poporului român. Invitatul îşi ocupă locul 1 într-un context în care sărbătorim centenarul, iar tradiţia este singura care ne mai poate convinge să fim un popor unit, indiferent de relele din lumea asta.

Iasmina Lupu câştigă bursa Generaţia lui John 2018

O poză cât o mie de cuvinte.

Mama ei spune că:

“Iasmina este un copil inteligent care s-a remarcat de la vârsta de 1 an și 11 luni, când deja învățase sa recunoască literele, numerele, culorile și formele geometrice. A devenit un elev studios cu rezultate foarte bune la învățătura. Totodata a dezvoltat aptitudini pentru muzica, dans, teatru, desen și frecventează cu plăcere aceste cursuri.”

Iasmina este în clasa a 4-a şi va începe studiile la şcoala privată din anul şcolar 2019 – 2020. Bursa Generaţia lui John acoperă costurile pentru toţi cei 4 ani de gimnaziu, costurile pentru toate manualele şi costurile pentru toate uniformele. Suma toatală a acestei burse este de peste 11.000 euro. Iasmina e un copil fericit, iar mama acesteia se bucură enorm de această oportunitate.

Gala Generaţia lui John 2018 video integral

0

Susţinătorii Generaţia lui John

Prahova TV, Şcoala Internaţională “Spectrum” Ploieşti, Ploieşti Shopping City, Agenţia de Turism Bibi Vacanţa, Demolay, GetEat, Fitness Club Nico, Florăria Siati, Info Ploieşti City, Magic FM, Radio Prahova, Kiss FM, Vigo Hotel, Dj Stone, Vox Apollo, Fotopopescu, Emilian Dobrin şi Pam Pam Media!

Vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi fost alături în acest an si abia aştept să creştem şi mai mult în 2019. La mulţi ani!

comments
Share articol: