Donează pentru “Generația lui John ON TOUR” – călătoria care promovează tinerii din România

campanie strângere de fonduri pentru proiectul "Generația lui John ON TOUR"

DONEAZĂ ȘI FII PORTAVOCE PENTRU TINERET

10 luni departe de casă, aproape de tineri

Din momentul publicării acestui articol mai sunt doar 56 de zile în care se poate dona pentru proiectul “Generația lui John ON TOUR” – o călătorie în jurul României pe o perioadă de 10 luni. O călătorie în care vom vizita 42 de orașe, reședințe de județ, pentru a promova tinerii. Da, vom ajunge, eu și echipa, în fiecare oraș și vom descoperi împreună tinerii care merită să se facă auziți. 

100.000 euro pentru călătorie

Proiectul este unul măreț și are nevoie de fonduri. Cele 10 luni departe de casă sunt o adevărată provocare. Din punct de vedere financiar ne sunt necesari aproximativ 100.000 de euro. Suma va fi utilizată pentru a acoperi costurile de transport, mâncare, cazare și echipamente foto-video pentru 10 luni de zile. 

Donațiile au început, doar că e nevoie de un efort suplimentar din partea fiecărui om care crede în acest proiect. Fiecare donație este importantă! Fiecare share va face din această idee un proiect real. 

DONEAZĂ ȘI FII PORTAVOCE PENTRU TINERET

Donațiile se fac pe platforma sprijină.ro

Donația minimă cu cardul este de 10 lei, iar prin SMS există sumă fixă de 10 euro impusă de către platforma sprijina.ro, platformă pe care este activă campania de strângere de fonduri.

În prezent nu avem sponsori, parteneri sau alte fonduri de care ne putem folosi. Comunitatea emisiunii Generația lui John este tot ceea ce avem. Avem un început!

Dacă și tu crezi în acest proiect și vrei să fii portavoce pentru tineret, donează și/sau trimite acest proiect către prietenii tăi pentru pleca în călătoria care promovează tinerii din România.

Ajuți în acest proiect dacă:

1. Dai share acestei campanii de strângere de fonduri.

2. Scrii și/sau să vorbești despre proiect.

3. Urmărești emisiunile Generația lui John ON TOUR din fiecare oraș.

4. Crezi în proiect și în tineri.

5. Ești portavoce pentru tineret.

DONEAZĂ ȘI FII PORTAVOCE PENTRU TINERET

comments
Share articol: