Generaţia lui John la Prahova Tv

În atât amalgam politic e rost de tineret, de multă informaţie pozitivă şi de exemple care pot arăta succesul, nu doar eşecul de care cei mai mulţi tineri au început să aibă parte. Prea multă posesivitate faţă de ceea ce nu avem, dar ne dorim şi prea multă văicăreală chiar şi acolo unde s-ar putea face ceva, strică o întreagă generaţie. E adevărat, în Ploieşti lucrurile nu stau foarte bine pe partea cu finanţele, iar dacă ridicăm acest subiect tineresc la rang naţional, vom vedea că această ţărişoară face tot posibilul să ne trimită în ţări străine pentru că aici nu ne mai găsim liniştea, ci doar muncile grele şi prost plătite.

Tinerii sunt remuneraţi cum nu se poate mai prost! Studiile superioare sunt făcute doar ca să dea bine în CV, iar experienţa nu are de unde să vină. Nu pentru toată lumea!

Generaţia lui John este un proiect ce respectă tinerii şi îi susţine cu inteligenţă în ceea ce se numeşte evoluţie pe toate planurile. E nevoie de promovare a tineretului, e nevoie ca cineva să abordeze astfel de subiecte şi să existe şi o perspectivă a tinerilor cu creier. Printre atâtea floricele ce se ofilesc înainte de vreme, există şi speranţa unor oameni care ştiu ce vor de la viaţă şi care privesc înainte. Aceşti tineri vor fi prezentaţi în fiecare zi, de luni până vineri, la Prahova TV. Tineretul are încă o şansă media prin care se poate promova şi poate arăta că undeva există potenţial ce merită exploatat şi pus în evidenţă.

Temele pe care le voi aborda în această emisiune vor fi comerciale şi fără “riduri”. Vom comunica cu ajutorul reţelelor de socializare gen: twitter, facebook şi yahoo messenger Adaugă-mă în lista ta. Va exista chiar şi o linie de SMS cu tarif normal.

Aştept idei şi sugestii tinereşti!

 

comments

12 comments On Generaţia lui John la Prahova Tv

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar