6 ani de la prima emisiune Generația lui John

Aveam 22 de ani. Eram un tânăr care-și dorea să se se facă auzit prin tinerii pe care începea să îi promoveze. Aveam emoții de ziceai că atunci învățam alfabetul. Eram mișto și fără barbă ) Eram eu și habar nu aveam pe ce lume trăiesc.

Au trecut 6 ani întregi de la prima emisiune și mă bucur că mulți dintre tinerii din Prahova deja știu emisiunea, o iubesc și își doresc să ajungă pe scaunul de invitat. Emisiunea e deja un brand, iar pentru mine e un copil frumos care tot crește – răsfățat, ce-i drept!

Până în prezent am promovat peste 1700 de tineri și am realizat peste 1000 de emisiuni.

Mă uit la imaginile astea și efectiv sunt șocat! Sunt bucuros cât de mult am putut să evoluez și realizez că ăsta e doar începtul. Realizez că emisiunea are un potențial imens și că tot ce-mi lipsește e să ies din bucla asta care m-a prins bine, dar care a avut grijă să nu duc lipsă de nimic.

Am ajuns la sezonul cu numărul 7 și tot ce mi-am propus e să cresc generația. Să o duc la un nivel la care să nici nu fi visat până acum!

Acum e momentul în care am nevoie de multe: de o echipă, de sponsori, de idei, de VOI și curând de o nouă modalitate de comunicare cu publicul.

Da, îmi doresc din suflet ca emisiunea asta să ajungă să fie difuzată pe un post național de televiziune. Ar fi un mare vis ajuns realitate! Și cred că totul se află la doar un pas distanță și că tot ce mai e de făcut este să insist. Nimic nu e imposbil!

Îmi place ceea ce fac și iubesc fiecare secundă din formatul ăsta de emisiune!

Mulțumesc tuturor celor care credeți în emisiunea asta și în mine!

comments
Share articol: