Până și eu mi-aș dori să fiu invitatul anului 2017 :)

invitatul anului 2017

Votează și câștigă premii acum!

Zilele astea Facebook-ul este invadat de tinerii care doresc să obțină cât mai multe voturi în topul lansat în cadrul emisiunii Generația lui John. Adevărul e că și eu mi-aș fi dorit să fiu nominalizat la titlul de invitatul anului, dar se pare că trebuie să existe șicineva care să modereze emisiunea asta. Vezi și: top 2016, top 2015 și top 2014.

Invitatul anului 2017?

Să zicem că nu știi despre ce vorbesc aici, dar totuși îmi citești blogul. Pe scurt, în perioada 3 decembrie – 21 decembrie 2017, ca la fiecare final de an, Generația lui John îsi caută cel mai tare, mai haios, mai fain, mai popular și mai votat invitat. Toți invitații care au fost în emisiunea pentru tineri în anul 2017 au fost nominalizați și se află pe site, loc în care ei sunt votați, o dată pe zi, pentru a câștiga mare premiu, plus un trofeu plin de emoție.

Premii în valoare de peste 12.000 euro

Deși sunt cârcotași care spun că spun că doar ne lăudăm cu premiile pe care le avem cu ocazia acestui top, doresc să vă anunț că totul e pe bune, iar premiile sunt în valoare de aproximativ 12.000.

V-am zis despre bursă? Nu v-am zis, că m-am uitat eu acum peste cele scrie! 🙂 În cadrul topului, părinții își pot înscrie copiii la Bursa Generația lui John. Bursa are o valoare estimată la 10.000 euro și este oferită cu ajutorul celor de la Școala Gimnazială Internațională Spectrum Ploiești. Un copil va parcurge anii de gimnaziu la o școală privată, iar ăsta e doar începutul!

Printre premiile pe care le avem pregătite pentru primii trei cei mai votați nominalizăți, dar și pentru cei care votează și sunt activi pe pagina de facebook Generația lui John, enumerăm: un City Break în doi, pizza pentru toată gașca de prieteni, ședinte foto profesionale, o tabără de iarnă, cursuri de limbă turcă, ore de fitness și făcut pătrățele înainte de Crăciun etc.

Sponsori principali: Ploiești Shopping City, Bibi Vacanța și Spectrum Ploiești

Votează și tu invitatul anului 2017

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar