Topul Generaţia lui John 2015

Ei sunt cei mai frumoşi, relevanți şi arătoși invitaţi Generaţia lui John 2015

top 2015 generatia lui john

Acum un an, cam tot pe vremea asta, puneam la cale primul top cu cei mai relevanţi invitaţi din emisiune. Chiar şi atunci mi-a fost tare greu să decid care mi-au plăcut mai tare, care au avut ceva de spus în emisiune, dar mai ales, care şi-au spus punctul de vedere conform libertăţii de exprimare. Nu-i uşor să faci un top! Anul trecut mi-a ieşit bine povestea asta, deşi mulţi telespectatori m-au întrebat de ce nu i-am lăsat să voteze, să se dea şi ei cu părerea, să se facă anumite nominalizări, să fie fun!

Anul ăsta, am zis că e musai să ascult de părerea publicului şi cred că a fost cea mai bună idee, acum, la final de an 2015.

După cum probabil ştiţi, anul 2015 a venit cu 60 de nominalizări, 3 categorii şi doar 3 voturi pentru fiecare utilizator cu iniţiativă şi cu IP la purtător. Încă de când s-a dat start la votare şi până în momentul în care, operaţional discutând, nu s-a mai putut vota, la fiecare minut, timp de 7 zile, s-au înregistrat 2 voturi valide. Da, au fost şi voturi anulate, în funcţie de mai mulţi parametri pe care ni i-a pus la dispoziţie sistemul de votare. S-a votat indiferent de oră, uneori mai mult noaptea decât în cursul zilei. Sistemul de votare a înregistrat aproape 25 000 de voturi, iar ăsta este semn clar că a existat competiţie.

Nominalizaţii au fost aleşi în funcţie de mai multe criterii: popularitate, postări pe Facebook, discuţii în emisiune, activităţi în offline.

 

Voi aţi decis care sunt cei mai relevanţi

cei mai relevanti, primii 3 clasatiUn profesor din Ploieşti, Mihail Karaghiaur, a câştigat titlul de cel mai relevant invitat din 2015!

Asta a dat peste cap toate regulile jocului şi i-a băgat în ceaţă pe cei care au avut alte opţiuni. În fine, Karaghiaur e cel mai tare şi cred că i-aş fi oferit votul! Mai bine de 4000 de oameni, majoritatea din Ploieşti, au decis că el merită să câştige marele premiu. Sincer să vă spun, Karaghiaur era votat şi la ora 4 dimineaţa! Tinerii chiar se implică şi susţin relevanţa! Sunt sigur că toţi profesorii din Ploieşti merită să-l cunoască pe Mihail Karaghiaur, formatul genial şi atipic de educaţie cu care tinerii rezonează în ziua de azi. [clip campanie Karaghiaur]

 Ce-a căutat un politician în topul celor mai relevanţi invitaţi din 2015?

Cum emisiunea nu promovează politica, cel puţin nu la nivel de emisiune care oboseşte sau spală creierii, mi-a fost greu să-l invit pe Fenichiu în emisiune şi să-l OBLIG să nu facă politică. Pentru că am observat iniţiativă şi interes către tineret din partea lui Marius, nu am putut să-l elimin din borcanul cu nominalizări. Nu ar fi fost corect! Dacă Fenichiu candidează ca independent la primăria oraşului Ploieşti în 2015, asta nu înseamnă că îl votez sau că voi trebuie să faceţi asta. Fiecare e liber să aleagă, fără tigăi şi făină, fără minciuni şi corupţie! [clip campanie Fenichiu]

 

Beatrice Tuinete este pe locul 3 în topul celor mai relevanţi invitaţi din 2015 

Beatrice a fost poate cea mai activă nominalizată în această campanie de strângere de voturi. A ştiut cum să-şi atragă fanii, prin filmuleţe scurte şi cu direcţie clară. Ar fi putut câştiga marele premiu în cazul în care politica nu ar fi fugărit educaţia. Beatrice este plecată la studii în străinătate şi se va putea bucura de premii în luna februarie, atunci când va reveni în ţară pentru a-şi revedea familia. [clip campanie Tuinete 1] [clip campanie Tuinete 2]

 

Frumuseţea feminină se scrie cu diacritice

cele mai frumoase, primele 3 clasateCristina Colţ şi frumuseţea jurnalismului

Cine a zis că jurnalismul n-aduce succesul în rândul sexului frumos? Cristina Colţ este cea mai votată invitată din 2015 la categoria cele mai frumoase invitate din emisiunea Generaţia lui John. Cristina se trezea dimineaţa pe locul 2, dar reuşea cumva să-şi convingă admiratorii să o voteze în continuare, iar până la apusul soarelui, Cristina ajungea pe locul întâi. [clip campanie Colţ]

Patricia Stoica, frumuseţea se vede bine şi de pe locul 2

Patricia Stoica a fost la un pas de a câştiga titlul de cea mai frumoasă invitată din emisiunea Generaţia lui John 2015. Nici locul 2 nu cred că e ruşinos, ba chiar e plin de premii din partea prietenilor care au fost alături de campanie încă din faza de proiectare. [clip campanie Stoica]

Adina Radu, oricum n-avea nevoie de confirmare 🙂

Toţi au spus că Adina Radu va câştiga mare premiu în această competiţie. Cu toate acestea, Adina s-a clasat pe locul 3. Adina nu e supărată, asta pentru că ştie că e puternică, deşteaptă şi frumoasă… sau cum spunea Adda în piesa ei? Adina are toată admiraţia emisiunii, mai ales pentru că a reuşit să ajungă pe locul 3 fără să-şi facă clip/filmuleţ de promovare.

De sărbători, arătoşii au fost puşi pe fapte

cei mai aratosi, primii 3 clasatiTite, preşedinte!

Ori n-am eu gusturi îi ai nominaza pe cei mai frumoşi, ori cineva i-a ţinut pe toţi ocupaţi în perioada asta. N-a fost înghesuială la votare, dar Alexandru Tite a luat cireaşa de pe tort, locul 1, cel mai tare din parcare. Nu ştiu dacă mai avea nevoie de vreo confirmare din partea domnişoarelor ce-i dau like-uri pe Facebook, dar Tite sigur merită un SHARE pentru implicarea lui în activităţile din cadrul şcolii. În Colegiul Naţional “Alexandru Ioan Cuza” Ploieşti, Tite face legea, că d-aia e preşedinte! Bravo, Tite! 🙂 [clip campanie Tite]

Robert, nu-i panică, man!

Robert Anghel se află pe locul 2 în topul celor mai arătoşi invitaţi din emisiune. Sunt sigur de faptul că Robert şi-a pus fanele în aşteptare, mai ales dacă de sărbători a pus dragostea pe primul loc! Robert, felicitări şi nu uita că te-aşteaptă multe premii. Da, Moş Crăciun există!

Cristian, tot motorul e pe primul loc!

Cristian Negoiţă, pe locul 3 în topul arătoşilor, cucereşte fetele încă de la prima declaraţie siropoasă de dragoste, dar mai ales atunci când se plimbă cu motorul prin oraş! Cristian, nu uita, ţine-o tot aşa!

 

Nu uitaţi, topurile rămân topuri, chiar şi peste ani, iar cei care au votat, au acum la dispoziţie top 20 pentru toate cele 3 categorii.

Top 20

DESCARCĂ cover dimensiune mare TOP 3 Generaţia lui John 2015

 

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar