Vonino Xavy T7 şi Vonino Jax Q, păreri despre telefon şi tabletă

vonino xavy t7, vonino jax q, pareri, probadefoc

# probadefoc Eu zic că e urgent să te gândeşti la bugete şi să faci cele mai bune calcule, să rămână ceva bani şi pentru băutură, dar mai ales pentru datoriile alea de sezon.

Am rămas restant cu o părere despre două dintre produsele primite în teste de la Vonino, produse cărora le-am anunţat sosirea chiar pe Facebook, imediat după ce i-am închis uşa, nu în faţă, ci gentil, curierului 🙂

 

Vonino Xavy T7, tabletă safe

De ce e safe? Pentru că o poţi lua după tine oriunde, fără să-ţi fie teamă că se zgârie sau că o scapi din mână. Este sigură, iar carcasa de pe spate este dintr-un material, gen cauciuc, cu extra safe pentru utilizatorii înrăiţi. Display-ul este generos, are 7 inch şi poate lejer reda un film de calitate de pe Youtube sau din aplicaţiile de specialitate.

Din specificaţiile tehnice ale tabletei am aflat că procesorul este Quad-Core MediaTek MT8735M, Cortex A53 1.0 GHz, iar în traducere liberă înseamnă că e numa’ bun pentru cei care vor să-şi pună la punct e-mailul, să citească mesajele de pe Facebook, să ruleze muzică sau să facă poze alaturi de cei dragi. Tableta are conexiune GPS, WiFi 802.11b/g/n, baterie de 3000 mAh, Bluetooth 4.0 şi internet 4G, cu ajutorul unei cartele SIM. Camera de pe spate este de 5 megapixeli şi face poze/filmează foarte bine în condiţii de lumină medie şi normală. Recomand tableta Vonino Xavy T7 celor care vor să facă o investiţie rezonabilă şi să primească în schimb un produs rezistent la utilizare zilnică.

[tableta se poate cumpăra de aici]

Vonino Jax Q, telefon dual SIM

Jax Q nu e Iphone, asta să fie clar! De ce? Pentru că Iphone nu e dual sim, în timp ce Jax Q permite utilizatorului să fie conectat pe două reţele de telefonie în acelaşi timp. Aspectul telefonului este unul elegant şi iese uşor în evidenţă. Îl poţi utiliza cu o singură mână şi nu are tendinţa de a aluneca pe gresie, beton… când îţi e lumea mai dragă. Aplicaţiile şi jocurile functionează corect, fără lag sau blocări în încărcare, însă este important să nu fie instalate prea multe pe telefon. În fine, nu instala ce nu-ţi trebuie! Procesorul lui Jax Q de la Vonino este Quad-Core MediaTek 6582, Cortex A7 1.3Ghz, camera din faţă 2 megapixeli, camera din spate 8 megapixeli. Filmează şi face poze bune în exterior, focusează rapid şi nu are probleme de claritate. Bateria este de 2000 mAh, iar telefonul m-a ţinut lejer trei zile, folosit în medie 8 ore pe zi. Jax Q este recomandat mai ales pentru cei care nu doresc performanţe extraordinare, ci doar să utizeze telefonul în mod normal, pentru nevoi simple, utile şi inteligente. Preţul este mai mult decât decent, iar din punctul meu de vedere este un cadou ideal pentru cei dragi, inclusivi pentru cei mici care sunt la început cu tehnologia. Telefonul are o carcasă de schimb de culoare albastră şi folie de protecţie pentru ecran.

[telefonul se poate cumpăra de aici]

Cele două produse, tableta şi telefonul de la Vonino, au trecut proba de foc cu brio şi cred că o să mă gândesc de două ori înainte de a cumpăra produse scumpe, dar care fac aceleaşi lucruri ca cele care sunt avantajoase la preţ!

comments

2 comments On Vonino Xavy T7 şi Vonino Jax Q, păreri despre telefon şi tabletă

  • Nu-mi spunea nimic firma Vonino inainte sa citesc cateva recenzii despre telefoanele si tabletele lansate mai nou. Poate ca merita banii, dar mai au de castigat teren la capitolul imagine pentru a putea vinde puternic.

  • Calin Cristian Tiberiu

    Bineinteles ca aceste device-uri sunt de buget, in ziua de azi poate iti permiti poate nu sa arunci cu milioane pe deviceuri scumpe, eu unul nu, de aceea caut astfel de gadgeturi. Pot spune ca aceste 2 decice-uri isi fac treaba bine, la ce preturi au… mai ales ca sunt si reduse.
    Am avut si eu ocazia sa le testez putin si chiar sunt ok, Personal eu mai utilizez si ZUN XO ca telefon si sunt foarte multumit de acel telefon de 600 ron cu performante de 1500 ron.

Leave a reply:

Your email address will not be published.