Top 20 cei mai relevanţi invitaţi din emisiunea Generaţia lui John (2014)

Fiecare invitat îşi are povestea. Cei mai mulţi amatori de senzaţii tari în direct, au urmărit în anul 2014 tineri de toate categoriile, oameni implicaţi la nivel de comunitate în proiecte pentru educaţie şi cultură, dar mai ales, au putut culege motivaţia pentru următorul pas într-o carieră de succes. Topul a fost alcătuit luând în considerare mai mulţi parametri (feedback din partea telespectatorilor, like-uri şi comentarii pe Facebook, desfăşurarea emisiunii), ce devin relevanţi în contextul acestei sublinieri venită la final de an. Invitaţii care nu se regăsesc în acest top, au toate motivele să se simtă la fel de mândri. 20 de nume? Cele mai relevante? Dacă aveam de ales din mai puţin de 50 de invitaţi, poate că topul prezentat mai jos ar fi fost blând, aerist şi fără efort! Începem topul! Sunteţi pregătiţi?


 

Top 20 cei mai relevanţi invitaţi în 2014, pentru emisiunea Generaţia lui John

 

Locul 20 – Freddy

Freddy, artistCu ceva ani în urmă, Freddy se afirma pentru prima dată pe reţeaua de socializare hi5. Era printre cei mai populari oameni ai momentului din spaţiul virtual. Are o carieră în muzică, dar încă nu e mulţumit cu felul în care se prezintă lucrurile. Işi doreşte să aibă hituri difuzate la radiourile comerciale şi să fie la fel de modest ca în prezent (fără nicio urmă de ironie!). În timpul liber trage de fiare, adică are grijă de aspectul lui fizic şi postează poze cu Tara Holtea. Nu şi-au confirmat relaţia, dar am ceva zvonuri ce s-ar putea să devină reale. Freddy nu se opreşte doar la muzică. Pentru că probabil nu câştigă suficient din concerte sau pentru că vrea siguranţa zilei de mâine, lucrează într-un magazin pentru parfumuri şi se bucură, la fel ca tot omul, atunci când vine ziua de salariu.

Locul 19 – Diana Uţă

Diana UtaNu e pentru prima dată când redactez câteva rânduri pentru această persoană de sex feminin, care urcă cu drag şi pasiune pe marile scene din România, pentru a prezenta concerte şi pentru a bucura un public nenumărat. E plină de viaţă, e optimistă şi încă n-are vise exorbitante, poate doar visuri! În trecut a moderat emisiuni de divertisment, înregistrând audienţe locale uşor de invidiat.Nu ştiu cum mai stă la capitolul legat de masterul în fericire, dar, eu sunt cu ochii pe activitatea ei de pe Facebook, doar suntem prieteni, nu? Diana Uţă şi actoria? O iubire de-o vară viaţă!

Locul 18 – Daniela Burlacu

Daniela Burlacu, profesoaraProfesoară de limba şi literatura română, Daniela Burlacu nu tace, ci spune şi face lucruri pozitive în sistemul educaţional din România. E pe punctul de a trimite către viitor o gaşcă de copii educaţi, care schimbă şi care n-are nevoie de pile şi nepotisme. Emisiunea cu Daniela se regăseşte aici şi acceptă toate laudele, chiar şi cele venite din partea mea. De ce? Pentru că le merită!

Locul 17 – Cătălin George Constantin

Catalin George Constantin, pasionat transport public ploiestiCând se mai strică vreo maşină a TCE, cum ar fi un Ikarus, e musai să-l sun pe Cătălin! De ce? Pentru că e un fan înfocat al mijloacelor de transport în comun din oraş. E specialist în domeniu, chiar dacă trebuie să treacă şi pe la şcoală, plus meditaţii şi scris pentru vreo revistă online, tot cu roţile-n faţă şi bilete la control! Cătălin e un voluntar ce s-a decis să informeze publicul din mediul online despre tot ceea ce se întâmplă cu maşinile ce ne plimbă în mod “gratuit” către casă şi mall. Eu i-aş dărui o dronă, poate astfel, ne va transmite live, orice incident, direct pe Facebook. Felicitări pentru implicare şi consecvenţă, Cătălin!

Locul 16 – Luiza Ivan

Luiza Ivan, studenta ClujÎi place Clujul! Îi place atât de tare, încât a fugit de prin Ploieşti şi s-a pus pe studii, cu tot cu master în funcţiune, până la noi locuri de muncă ce vor să apară cât de curând pentru Luiza Ivan. Nu ştiu ce pun clujenii în apă sau în aer, dar Luiza are o mentalitate diferită! E relaxată în privinţa României şi pare că şi ea a votat cu preşedintele ales – asta am dedus eu, că votul e secret! Vrea să aibă o carieră în marketing, dar nu cred că i-ar sta rău nici la tv, mai ales dacă cei din Cluj fac angajări!

Locul 15 – Sică

Sica, actorPe Sică, om serios cu scaun la cap şi cu intenţii pozitive, l-am întâlnit în tren, în drum spre Oradea, doar că eu m-am oprit prin Ploieşti. Am zis că merită abordat, chiar dacă a lui carismă mi-ar putea provoca imagini satirice cu mine în prim plan. Nici pe departe! Aparenţele înşală şi în cazul de faţă! Sică (Marius Robert Coandă) e un comediant realist care şi-a propus, şi eu zic că îi şi reuşeşte, să realizeze show-uri de calitate, fără să pună vulgaritatea în prim plan. Sică e omul care te-ajută să scapi/uiţi de necazurile de toate zilele. N-ai un psiholog? Vrei ceva strong şi cu efect? Vino la spectacolele lui Sică! Deşi nu am aprofundat discuţia, Sică le are şi cu photoshop-ul. E multifuncţional, iar fanele nu-i dau pace!

Locul 14 – Alexandra Cristiana Popescu

Alexandra Cristiana PopescuCrede cu tărie în sistemul educațional din România și vrea să urmeze șirul logic al lucrurilor pentru a se implica în cât mai multe activități cu scop umanitar. Iubește România cu bune și cu rele și se implică activ atunci când iese la iveală o propunere constructivă. Cristiana reprezintă un contrast pozitiv pentru viitor. Are sarcina de a da mai departe din experiența și gândurile obținute prin încercări corecte. Mai presus de toate, poate învinge prin perseverență! Crede în tehnologie, dar își propune să abordeze cu drag resursa umană, față în față. Felicitări, Cristiana!

Locul 13 – Dragoş Şchiopu

Dragos Schiopu, bloggerSuficient de cunoscut în blogosferă sub pseudonimul de Haotik. Om cu stare de bine şi carismă de dat zâmbete şi la prieteni. Om de pahar umplut cu cola şi de grătare, câte-ncap într-o vară toridă. Deşi risc să fiu agresiv de subiectiv în legătură cu acest individ, vă prezint un antreprenor la început de drum, aici, pe meleagurile din online. Face greşeli ca să înveţe din ele. Visează să zburde liber timp de zece ani, oriunde în lume. A călătorit şi nu s-a plictist. A fost în Japonia cu soţia şi a scris pe blog în fiecare zi, ca să ştim câte butoane au “unii” prin toaletă. Obiectivul lui principal? Să trăiască susţinut de cash-flow (un fel de venit lunar pe care-l încasează indiferent de efortul depus). Chiar dacă e pe locul 13, eu îi urez succes şi în noul an, la biroul lui mobil, cu mari tendinţe de acomodare în Sky Tower. [emisiunea aici] [ce a scris Dragoş după emisiune]

Locul 12 – Denisa Stancu

Denisa Stancu, studentaIubeşte frumosul şi cărţile motivationale. Deţine o firmă de petreceri pentru copii şi nu se mulţumeşte cu atât. E pasionată de mediul online, de PR şi strategii eficiente de promovare a companiilor. Urmează studii de specialitate şi crede că va avea succes pe termen lung, prin muncă şi corectitudine. Deşi mulţi nu văd cu ochi buni intervenţiile chirurgicale de înfrumuseţare, Denisa Stancu are silicoane (implant mamar) şi alte mici detalii pe care probabil doar apropiaţii le cunosc. Cu siguranţă nu silicoanele sunt cu prioritatea pentru ea, iar pentru asta are o bilă albă în acest top şi urări de bine pentru noul an!

Locul 11 – Cristian Pestriţu

Cristian Pestritu, mentalistNici nu ştiu cum să-l numesc! Magician? Iluzionist? Mentalist? 3 în 1? E atent la detalii şi cunoaşte informaţii suficiente pentru a câştiga orice pariu la poker, dar mai ales sufletul unei femei ce se lasă impresionată de următorul truc. Se înţelege bine cu cărţile de joc şi ajută la rândul lui o comunitate restrânsă, pentru a răspândi tainele din spatele a ceea ce se vede pe scenă, într-un număr de magie! Cristian Pestriţu, deşi nu are vreo legătură cu Adelina … ştim noi toţi care, ne-a convins! Cristian e un spectacol!

Locul 10 – Cezar Ouatu

Cezar Ouatu, artist  pop operaCezar e de 10! Cezar e în top! Cezar e un artist complet şi are în faţă o carieră prielnică pentru muzică şi cultură. După ce s-a întors de la Eurovision, locul unde geopoliticul nu l-a lăsat să câştige, s-a pus pe treabă în oraşul lui natal. Oriunde există o deschidere fastuoasă, un moment important sau o portiţă plină de evenimente de un rang superior, este solicitat de către organizatori şi Cezar Ouatu. Partea cea mai interesantă e că Cezar Ouatu este atât de implicat în cariera lui artistică, încât, în multe din cazuri, are şi rol de organizator, pentru a se asigura că totul funcţionează după bunul plac! Cezar, primeşte un like de nota 10!

Locul 9 – Luciana Matei

Luciana Matei, elevăEste populară în liceu, dar şi pe Facebook. Unii ar spune că ăsta ar fi singurul motiv pentru care Luciana a apărut la emisiunea “Generaţia lui John”. Total greşit! Luciana Matei se implică activ în acţiuni derulate în programul educaţional şi îşi doreste o lume mai bună, unde locurile de muncă să fie pe placul ei şi în România. A fost atât de motivată să ajungă în emisiune, încât, chiar dacă s-a accidentat la picior, a venit în cârje, deşi nu a lăsat să se vadă asta pe tv. Luciana, felicitări pentru curajul de a ieşi în faţa, totuşi, ai grijă la ce postează prietenii tăi despre tine pe YouTube!

Locul 8 – Loredana Şucu

Loredana Sucu, pasionata de atletismLoredana Şucu aleargă din plăcere. Poate că ăsta este cel mai important lucru pe care cu toţii ar trebui să-l apreciem. Totuşi, subliniez faptul că Loredana e mamă a unui copil, duce o viaţă de biroul în Capitală, iar seara ajunge acasă, în Ploieşti şi continuă să aibă energie! Loredana a alergat de la Hipodrom până la Arcul de Triumf în cinstea unei vieţi sănătoase, indiferent de viaţa cotidiană pe care-o trăim. După sarmale şi mămăligă, merităm ceva motivaţie venită din partea Loredanei, omul care aleargă din placerea de a trăi intens fiecare clipă!

Locul 7 – Laurian Manta

Laurian Manta, artistCei care-l ştiu de la Vocea României, au un plus de informaţie şi traire pe scena care-şi are succesul pentru cei mai buni. Deşi a avut ceva probleme de sănătate în ultima vreme, Laurian cântă indiferent de oră şi de evenimentul la care este invitat. Laurian este o voce care n-a produs înca un hit şi asta nu pentru că nu e bun, ci pentru că, zic eu, încă nu are loc de “greii” muzicii comerciale. Laurian e un visător! Iubeşte frumosul şi rămâne la fel de modest, fie că e salutat înainte de un concert sau în magazin, atunci când îşi cumpără cele necesare, ca tot omul. Da, Laurian e o mică vedetă, în adevăratul sens al cuvântului!

Locul 6 – Iulian Şerban

Iulian Serban, antreprenorCine e Iulian Şerban? Cum cine e? Omul din imagine, omul care inspiră tinerii către un start-up în afaceri, omul care ocupă funcţia de preşedinte al JCI Prahova. Prezent în mai multe momentele ale anului 2014, în emisiunea “Generaţia lui John”, am realizat cu câtă dăruire se poate implica un om care nu aşteaptă ca banii să cadă din cer, ci care se foloseste de uşile deschise pentru a mai împinge de la spate pe cineva. Da, Iulian Şerban e mereu alături de cineva … de oameni, de proiecte!

Locul 5 – Gabriel Barbu

Gabriel Barbu, presedinte CSE CaragialeCe mi-a plăcut cel mai tare la acest tânăr? Susţinerea pe care o are din partea oamenilor pe care-i reprezintă. Ocupă funcţia de preşedinte în cadrul Consiliului Şcolar al Elevilor din Colegiul Naţional “Ion Luca Caragiale” Ploieşti. E tare omul! Plus de asta, eu cred că are ceva abilităţi de lider! E atât de plăcut de fetele din liceu, încât, pe buletinele de vot din interiorul şcolii, la alegeri, în loc bifa simplă şi concretă, fanele i-au desenat inimioare, fluturaşi şi alte floricele. Gabriel vorbeşte bine în public şi continuă să-mi lase impresia unui viitor om politic fără corupţie la purtător.  Felicitări pentru performanţă, Gabriel Barbu!

Locul 4 – Zoia Zărnescu

Zoia Zarnescu, consilier dezvoltare personalaZoia Zărnescu reprezintă din punctul meu de vedere un important stâlp pentru generaţia ce mâine se pune pe condus. Fiind consilier în dezvoltare personală, Zoia îi antrenează la un nivel superior pe cei tineri şi îi conduce pe cel mai bun drum în viaţă. Despre Zoia am scris aici şi e clar că emisiunea în care a fost prezentă a făcut furori, mai ales dacă ocupă un loc fruntaş – locul 4. Dacă toţi tinerii din România ar avea o mamă precum Zoia Zărnescu, schimbarea ar cunoaşte în mod pozitiv cuvântul radical!

Locul 3 – Claudia Iordache

Claudia Iordache, psiholog ploiestiPentru că am avut-o în vizor pentru vreme îndelungată şi pentru că i-am observat evoluţia la fiecare întâlnire în scop profesional, am decis că merită locul 3. În acte, dar mai ales în realitate, practică tainele psihologiei pentru a ajuta oamenii care se află la o răscruce de drumuri. Cu toţii avem nevoie de un psiholog, dar mai ales de un prieten, un om frumos alături de sufletul nostru. Claudia, felicitări pentru activităţile în care te implici şi pentru zâmbetele pe care le oferi în mod necondiţionat, oamenilor din jurul tău.

Locul 2 – Alexandru Dudescu

Alexandu Dudescu, studentÎmi aduc aminte cu drag de emisiunea în care l-am avut invitat pe Alexandru Dudescu. A venit să-mi prezinte un adevărat arsenal de componente şi circuite electronice. E un om pentru viitor şi imaginea cu el mă motivează chiar şi pe mine să cred tot mai des în tineret şi într-o Românie cu focusul pe evoluţie. Alexandru Dudescu vrea ca tehnologia să-l asculte şi s-o poată controla, în fiecare moment, cu ajutorul unui click, iar în caz că se supără, să apese un buton de urgenţă şi s-o ia de la capăt! În timpul liber, Alexandru Dudescu cântă la chitară alături de prieteni şi poate, în acest fel, nu doar roboţii, ci şi oamenii îl vor auzi/asculta într-o zi cu soare, la radio, în FM-ul românesc. Felicitări, Alexandru! Fă-ţi curaj şi visează cât mai sus! Tu chiar poţi!

Locul 1 – Andrada Matei

Andrada Matei, viitorul generatieiLocul 1 îi este rezervat Andradei Matei! Este invitata cea mai relevantă pentru generaţia ce vine să schimbe prin sport, prin educaţie şi prin pozitivism. E medaliată, are tricolorul la purtător şi nu e interesată de cele rele, cele discutate şi cele întâmplate. Cum a ajuns Andrada Matei la mine-n emisiune? Cu ajutorul atletului de performanţă, Marian Ion, Andrada ne-a făcut o vizită şi ne-a povestit pe scurt despre mişcare, despre cât de mult îi place să alerge. Andrada nu ştie ce-i ăla un fast-food şi nici shaorma de la colţ nu o reprezintă! Andrada, e o fetiţă minunată, cu ochii mari şi frumoşi, îmbujorată şi cu zâmbetul dincolo de micile ecrane, până la telespectatorul de rând, care, de fel, decide la nivel de comunitate următorul pas. Mulţumim, Andrada!

Acesta a fost topul celor mai relevanţi 20 de invitaţi pe care am avut onoarea să-i cunosc în emisiunea “Generaţia lui John” (2014). Nu uita să răspândeşti acest top pentru a promova oamenii frumoşi ai acestei ţări! Oameni care merită vizibilitate şi succes!

Eşti pregătit pentru mai mult? Dacă tu sau o cunoştinţă de-ale tale şi-a propus să ajungă în emisiune pentru a vorbi despre un proiect sau o idee esenţială pentru o majoritate, ai şansa chiar acum să faci primul pas. Înscrie-te acum, pentru a fi invitat în emisiune, în 2015! [click aici pentru completare formular]

comments

2 comments On Top 20 cei mai relevanţi invitaţi din emisiunea Generaţia lui John (2014)

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar