Fenomenul muzical, Cezar -The Voice!

Cezar a fost invitat la Eurovision printr-un mesaj pe Facebook

A apărut din senin, picat din ştirile fără de scandal şi a intrat tare pe piaţa muzicală! Industria sunetelor  poate suferi anumite modificări, pentru a pune în evidenţă un stil aparte, rafinat şi nişat  – un public select şi intelectual. Cezar Ouatu, Cezar The VoiceCezar The Voice este un produs în spatele căruia se “ascunde” Cezar Ouatu, un ploieştean care şi-a găsit identitatea artistică la vârsta de douăzeci de ani şi şi-a terminat studiile la Milano. Succesul lui Cezar este trecut prin filtrul muncii, iar dragostea pentru operă a început încă de la vârsta de 6 ani, atunci când “hoinărea” pe holurile Filarmonicii Paul Constantinescu Ploieşti. Printre cei doisprezece finalisţi la Eurovision, Cezar s-a clasat pe locul 7 (un număr aleator, dar care poate influenţa publicul din faţa micilor ecrane) şi poate fi urmărit, pe TVR 1, pe 9 martie, începând cu ora 21:00, atunci când va interpreta melodia “It’s my life“.

Cezar The Voice, în emisiunea “Generaţia lui John”

I-am răpit din timpul preţios şi l-am adus într-o emisiune complet tinerească pe Cezar Ouatu, pentru a putea fi un exemplu pozitiv pentru toţi cei care vor să-şi dezvolte cariera şi cred în propriile vise. De 1 martie, de la ora 16:45, CEZAR THE VOICE va “ocupa” spaţiul de emisie al televiziunii Prahova TV, pentru aproximativ 60 de minute.

Din culise, cu Cezar Ouatu

Cezar Ouatu este un tip care ţine la punctualitate şi care îşi alege cuvintele pentru o comunicare elevată. Pe tot parcursul “negocierii”, i-a sunat telefonul în disperare, dar a avut grijă să fie, pentru toată naţiunea. Seamnă cu Smiley la aspectul fizic – îmi aparţine această remarcă, desi am înţeles că nu sunt primul care face această asociere.Cezar si John Cristea E “zgomotos” şi are o agendă tare încărcată. Presa locală a tăbărât pe el, iar el nu a refuzat nicio expunere. Cezar ţine la imaginea lui şi are un manager cu care se consultă atunci când are de luat o decizie. Consumă multă apă şi îi place să fie însoţit de un fular pentru a da bine într-un viitor cadru foto-video. Cezar este conştient de calităţile vocale pe care le deţine şi nu apelează la modestie atunci când vorbeşte despre propria persoană – asta da atitudine! Se pregăteşte să devină comercial şi nu refuză viitoare colaborări cu artiştii rapperi ai României.

Cezar Ouatu la Prahova Tv, în emisiunea “Generaţia lui John”

Degajat şi fără cenzură venită de “sus”, mi-am permis să “cad” în conversaţii suficient de utile pentru cei care cred că succesul constă doar în frumuseţe exterioară şi compromisuri carnale. În exclusivitate, am aflat că Cezar Ouatu ascultă manele, deşi nu apreciază mesajul transmis. Opera clasică a fuzionat cu pop opera, pentru a produse un nou fenomen muzical, un stil denumit OPERA POP OPERA.

Spectacolul Cezar the Voice – Opera Pop Opera

Pe data de 11 martie 2013, începând cu ora 19:00, la Filarmonica Paul Constantinescu din Ploieşti, va avea loc un concert extraordinar, ce trebuie primit cu sufletul deschisafis concert Cezar The Voice. Ploieşteanul are onoarea de a-şi cunoaşte rădăcinile la adevărata valoare, iar, din surse sigure, oraşul va putea, în urma feedback-ului pe care-l va primi acest eveniment, să aibă o colaborare de lungă durată cu un oraş cunoscut doar pentru petrol şi Caragiale. Vânzarea biletelor a ajuns pe ultima sută de metri, aşa că doritorii trebuie să se grăbească, în caz că nu vor să piardă un moment memorabil, primitor, însoţit de o cupă de şampanie şi autografe din partea artistului. Ţinuta este obligatorie!

Cezar Ouatu, singurul contratenor din lume?

Gurile rele spun că Cezar se aseamănă la voce cu Iustin Ianău, fost participant la show-ul televizat, “Românii au talent!”. Datele tehnice spun că Cezar Ouatu are o vastă cultură muzicală care-i permite să fie unul dintre cei mai buni contratenori ai acestei lumi, iar comparaţiile, de orice fel, nu-si au rostul, desi publicul se poate păcăli atunci când e vorba de proiecte ce au la bază “pleibecul”.

Update: Greşeli din presa tabloidă!

Există un interes exagerat pentru Cezar Ouatu, din pură comercializare, iar, în grabă, micii scriitori de la marile ziare online de scandal, se înghesuie să arunce cuvinte “grele”, reuşind să pocească în scris un contratenor ce merită mai multă atenţie atunci când se realizează corectura unui text. Cei de la Wow Biz publică articole doar pentru trafic? poza 

Concertul s-a reprogramat!

Organizatorul evenimentului, Cristina Toma, explică această modificare:

“Din motive obiective, concertul Opera Pop Opera va avea loc miercuri, 27 martie 2013, începând cu ora 19.00. Biletele achiziţionate rămân valabile, cu rugamintea de a ajunge, în măsura în care este posibil, la ora 18.30, deoarece sala va fi plină şi dorim să respectăm ora de începere a spectacolului. Vă mulţumim pentru întelegere şi vă aşteptăm cu drag.”

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: