Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală

Astăzi se lansează în mod oficial cea mai amplă campanie de conștientizare a problemelor pe care tinerii le întâlnesc în școli. Colectăm informații în mod anonim și le dăm mai departe, către inspectorat și minister!

Astăzi se lansează cea mai amplă campanie din Prahova pentru educație. Campania dorește să identifice problemele pe care tinerii le întâlnesc în școli. Colectăm informații în mod anonim și le dăm mai departe, către inspectorat și minister!

Cum funcționează?

Indiferent că ești elev sau tocmai ai luat bacalaureatul, te invit să completezi un formular menit să colecteze cele mai importante date despre ce se întâmplă la tine în școală. Nu-ți face griji! Toate informațiile colectate sunt anonimizate și abia mai apoi analizate și puse sub formă de grafice. Ești în siguranță și poți începe să spui tot ce nu ai reușit să spui în timpul școlii.

Scopul campaniei?

Emisiunea “Generația lui John” desfășoară campania intitulată “Spune, pe bune, ce se întâmplă la tine în școală”, pentru a avea o viziune corectă și de ansamblu asupra felului în care sunt tratați tinerii în școli. Pulsul educației va fi trimis către inspectorat și minister, iar vocea tinerilor se va face auzită!

Durata campaniei:

Campania se desfășoară până la începutul anului școlar 2017, 11 septembrie 2017.

Cum ajuți dacă ești tânăr?

Completezi formularul cu atenție și răspâdești pe rețelele de socializare acest articol, pentru o propagare rapidă și pentru ca toți tinerii să aibă șansa de a-și spune părerea sub ANONIMAT!

Rezultatele campaniei sunt disponibile aici: https://generatialuijohn.ro/spune-pe-bune-ce-se-intampla-la-tine-in-scoala/ 

Visited 11 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: