Aluziva, tipa care și-a dat demisia ÎN DIRECT de la TV, este invitatul anului 2019

Rezultate la final de an

Hei, generație! Acesta este poate ultimul articol pe care îl scriu aici, pe anul 2019, și mă bucur că ne întâlnim pe final de an pentru a vă pune la curent cu tot ce s-a întâmplat în luna decembrie. Mulți dintre voi ați fost la gală și ați aflat live cine este invitatul anului 2019 și către ce copil genial s-a îndreptat bursa educațională în valoare de peste 10.000 euro. 

Aluziva este invitatul anului 2019!

Aluziva este învingătoarea! A câștigat locul 1 și titulatura de invitata anului 2019 în emisiunea Generația lui John. Aluziva (Alina Greavu în buletin) este prezentatoarea care și-a dat demisia în direct de la tv. Mai mult, Aluziva este youtubărița (nu știu dacă a intrat cuvântul ăsta în DEX) care și-a construit o comunitate activă, cu care comunică, clar și răspicat, despre cum e să fii mamă a trei copii și toate detaliile alea “intime”, detalii despre care nimeni nu vorbește pentru că “nu e frumos în public…”. #shitmom

Cirpian Dafinescu și Alice, locul 2

Pe locul 2 anul acesta, foarte aproape de a fi câștigători, cel puțin așa au fost până să înceapă Aluziva cu story-uri și swipe up-uri pe Instagram, îi întâlnim pe Ciprian Dafinescu și Alice, doi “infractori” care fac ravagii pe YouTube cu farsele lor. Anul acesta au reușit ca prin farsele lor să aducă în atenția publicului un subiect dureros al societății: violența în cuplu

Mihaela Stroescu, locul 3

Locul 3 a fost atent discutat și analizat, pentru că Mihaela Stroescu a fost la o distanță de doar câteva zeci de locuri de a pica pe locul 4. Mihaela este una dintre cele mai implicate voluntare pe care le-am întâlnit în cadrul emisiunii. Povestea invitatei este despre curajul acesteia de a își depăși situația (pentru a îi auzi pe cei din jur poartă aparat auditiv) și de a ieși la lumină, fără frică, pentru a spune cine este și ce își dorește de la viață.

Maria Anastasia Vizireanu, câștigătoarea bursei educaționale de peste 10.000 euro

Maria Anastasia Vizireanu are 11 ani, este clasa a V-a, iubește animalele, dansul și pictura. Urmărește momentul emoționant din gală.

Mulțumiri speciale merg către:

Școala Internațională Gimnazială Spectrum Ploiești, Aqua Fit, Ploiești Shopping City, Vox Apollo, Atelierele Ilbah, Tucano Coffee, Asociația Întoarce-te la sport, Kiss Fm, Radio Prahova, Magic FM, Observatorul Prahovean, Info Ploiești City, Starbucks, Restaurant Antique, Zen Salon Canin, Poiana Fermecată, Emilian Dobrin – Videograf Evenimente, Foto Marian Cojocaru, Dj Maxx, coprezentatoarei Melania Adam și tuturor voluntarilor care și-au rupt din timpul lor liber pentru a construi povestea asta frumoasă.

Monica Pop, moment special la gală

Pe final de articol, vă ofer această surpriză venită din partea Monicăi Pop, surpriză pe care publicul a îmbrățisat-o cu mare drag la gală și vă urez un călduros LA MULȚI ANI! Să ne vedem plini de proiecte frumoase și în 2020!

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar