Din aceeaşi generaţie cu Diana Uţă

Din aceeaşi generaţie cu Diana Uţă fac parte mulţi tineri din România, visători cu drepturi egale. Nu au murit speranţele, ci doar s-au îngropat de vii cu tot soiul de zvonuri despre catastrofa evoluţiei şi lipsa locurilor de muncă. Prezentă în emisiunea “Generaţia lui John”, Diana Uţă a subliniat adevăruri despre tineri şi a oferit în mod conversaţional, lecţii despre viaţă. Diana Uta, generatia lui John, Prahova TV Tema emisiunii, “Încotro cu tineretul?”, a marcat o uşoară generalizare, dar care a generat informaţii pentru toţi cei care respiră viaţă înainte de bani.

Nu-mi iau comisioane în urma acestei postări şi nici afilieri nu arunc în neant, ci laud un stâlp tânăr ce merită ascultat, acum, cât încă nu ne-a invadat prostia şi ultimul neuron. Diana Uţă este o leoaică ce nu se lasă-nvinsă de sistem, e actriţă la Teatrul Toma Caragiu din Ploieşti şi are master în actorie (sau e pe vine?). E o persoană dinamică, plină de viaţă şi pozitivă. A fost gazda mai multor emisiuni tv (ea a deţinut “generaţia în bocanci”) şi a prezentat evenimente locale cu succes. Diana Uţă, chiar dacă nu e suficient de vizibilă din punctul meu de vedere, reprezintă o calitate a acestui oraş. Nu cer sprijin din partea forţelor în putere, ci sper într-o mai bună transmitere a mesajului către tineret. Fata asta chiar are ce spune!

Ar mai fi ceva detalii din culise pe care aş vrea să le înşir aici, dar cunosc, din surse sigure, faptul că timpul este limitat şi “costă”. Aşadar, rămâne în josul paginii, emisiunea în care Diana Uţă “predă” lecţii pentru viitorul tinerilor din România! Lăsaţi pop-cornul pentru altă zi şi deschideţi-vă inima pentru studiile de master în fericire!

Diana Uţă în Generaţia lui John

P.S. Ştiaţi că astăzi, 27 martie, se sărbătoreşte Ziua Mondială a Teatrului? La mulţi ani!

comments
Share articol: