Loredana Şucu a alergat de la Hiprodrom până la Arcul de Triumf

Când viaţa de birou riscă să-ţi afecteze sănătatea, trebuie să faci o schimbare în viaţa ta! Loredana Şucu este o ploieşteancă, pasionată de sporturile în aer liber, care a demonstrat că imposibilul este doar un clişeu. Duminică, 19 octombrie 2014, a alergat de la Hipodrom până la Arcul de Triumf din Bucureşti, pentru a lupta împotriva sedentarismului şi pentru a-şi încercui încă un obiectiv atins într-o viaţă împărţită între familia din Ploieşti şi job-ul din Bucureşti. Loredana Şucu este o alergătoare fericită. La prima ora a dimineţii, pe un frig de-mi îngheţau oasele, Loredana s-a prezentat, în jurul orei 10, la startul pe care l-a propus cu mult timp în urmă. Alegerile ei sunt motivate de provocările vieţii şi de simplitatea cu care priveşte aceste proiecte ce se află foarte aproape şi de omul de rând.

Loredana Şucu a alergat mai bine de 50 de km, iar ăsta nu e lucru simplu nici pentru un sportiv de performanţă. Poate că dacă se supără prea tare pe trenurile din România, ar putea să-şi contureze un obiecei din asta. Da, Loredana spune că oricând ar mai repeta experienţa şi că, pentru ea, sportul reprezintă un beneficiu direct pentru minte şi trup.

Ce ne transmite Loredana Şucu?

Faptul că există oameni în lumea asta care-şi rup din timpul lor pentru a-l dedica sportului, este poate cel mai concentrat mesaj pentru cei care obişnuiesc să-şi satisfacă poftele culinare la fast-food, uitând  de cele 30 de minute de mişcare pe care mai toate canalele de comunicare media ni le recomandă. Sportul este esenţial şi semnifică ieşirea din această formă de conflict pe care începem s-o avem cu minunatul cântar, care, din nefericire, arată mai mult decât ne-am dori. În aceeaşi manieră  total optimistă, aş miza pe Loredana Şucu pentru şi mai mult. Poate că în următoarea experienţă va fi însoţită şi de alţi pretendenţi la titlu sănătăţii prin sport. Asta da provocare!

Loredana a ajuns la ora 16 şi 17 minute la Arcul de Triumf, moment în care a putut să-şi tragă sufletul şi să conştientizeze această mare realizare. De menţionat este faptul că în spatele acestei iniţiative nu se ascunde niciun sponsor sau partid politic aflat în plină campanie electorală, ci doar cea mai bună prietenă a Loredanei, care a fost alături de ea, din maşină, pentru a interveni în caz de urgenţă sau sete de nestăpânit, pe tot parcusul traseului.

Loredana Şucu, felicitări!

comments
Share articol: