LifeBox Ploiești – mâncare pentru toată ziua – începutul

Zilnic primesc o cutie plină cu mâncare. Mâncare pentru toată ziua. 5 mese pe zi, dintre care 3 principale și două gustări. Am mai mult pentru mine și nu mă stresez cu numărul de calorii sau cu faptul că aș putea mânca ceva ce nu-mi face bine. Prietenii au început să mă întrebe de ce mânânc tot mai sănătos, iar eu le-am spus că încerc să investesc în mine și în sănătatea mea. Colegii îmi mulțumesc când nu pot mânca toate cele 5 caserole cu mâncare pentru că apucă și ei să guste din preparatele proaspete marca LifeBox. Toată lumea e fericită!

Da, LifeBox. Dacă nu ați auzit până acum de ei, hai să facem cunoștință. Practic, LifeBox este un proiect online dedicat tuturor celor preocupați de un stil de viață sănătos, ca mine, care îți permite să-ți comanzi acasă sau la birou cele 3 mese principale și 2 gustări necesare într-o zi, toate acestea personalizate în funcție de numărul de calorii de care ai nevoie. Ținând cont de stilul tău de viață poți să alegi unul dintre cele 4 tipuri de meniuri existente la ei pe site, OptimBox, VeggieBox, FishBox sau SportBox, preparate de către un chef profesionist, chef Alex Cîrțu, și ale căror valori nutriționale sunt calculate de către Anamaria Iulian, doctor nutriționist. Cool, nu? Dacă până acum serviciul a fost disponibil doar în București și Cluj-Napoca, iată că cei de la LifeBox au venit și în Ploiești, la începutul lunii martie și acum sunt și în Constanța.

De ce mi se pare mie LifeBox un proiect care lipsea de pe piața din Ploiești? Aici voi vorbi din propria experiență, însă sunt sigur că mulți dintre voi vă identificați cu această situație. Am mai bine de un an de când tot mă gândesc la cât de importantă este alimentația. În trecut obișnuiam să merg și de 3 ori pe zi la fast-food. Nu, nu stăteam la cafea și la taclale, ci mă împrieteneam cu un gust irezistibil, care nu avea nicio legătură cu nutriția, digestia, sănătatea sau grija față de mine. Nu pot spune că am renunțat complet la mâncarea nesănătoasă sau la petrecerile în familie la care, cumva, tot trebuie să te simți bine și să nu superi pe nimeni. Aici mai am de lucrat – cred că mă duc și la cursuri de dans.

Sunt prieten tot mai puțin cu proteina animală și obsedat de ce scrie pe etichetă. Am momente în care pierd și câte 3 ore prin magazine, ca să găsesc ce mă interesează și chiar să descopăr și să învăț care sunt alimentele care mie-mi fac bine. O pot numi obsesie, dar când mă uit în jur, e clar că ce fac eu nu fac rău și că obțin rezultate pe care mi le-am dorit. Și aici ajung din nou la LifeBox și la avantajele pe care acest serviciu le are. Totul este foarte bine explicat, meniurile vin însoțite de informații precise privind numărul de calorii al meniului și ingredientele folosite în fiecare preparat. Așa că dacă luni, de exemplu, vreau să optez pentru alimente fără proteină animală, pot alege VeggieBox, iar dacă în weekend resimt lipsa acesteia, pot opta pentru OptimBox. Și da, aceștia livrează și în weekend. Dacă vrei😊 Ca să nu mai zic că pe site-ul lor, www.lifebox.ro , există rubrica GuideBox, unde poți afla ce meniu ți se potrivește, în funcție de vârsta ta, greutatea, înălțimea, stilul de viață și mulți alți factori.

Sugestie pentru cei care vor să slăbească: Nu încercați să țineți diete stricte sau să vă bazați pe pastile minune. Nimic nu are efect, nu pe termen lung! Începeți prin a mânca mai puțin, mai calculat, mai conștient și nu beți apă 30 de minute după ce ați mâncat. Nici în timpul mesei nu ar trebui să beți lichide, dar, știu, vinul e bun și își are ritualul riguros. Doar începeți!

Sunt sănătos tun, așadar mă bucur că nici măcar de-o răceală nu m-am lovit în iarna asta, chiar dacă am avut câte o ispită la fiecare intersecție, interacțiune sau doar strângere de mână. Iubesc semințele de chia și laptele de orez sau de migdale și cocos. Cred în cantitate și calitate atunci când vine vorba de mâncare și de grija pentru viață și sănătate. După ce nutriția începe să funcționeze, mergeți pe jos, alergați, dansați și nu vă opriți.

Îmi pare bine că în demersul meu de a avea un stil de viață sănătos beneficiez acum și de sprijinul profesioniștilor din spatele LifeBox și încerc să diversific tot mai mult tipurile de mâncare, alături de un chef bucătar și un doctor nutriționist puși pe treabă. Vestea e bună pentru că am mai mult timp pentru mine și pot adăuga mai multe poze pe Instagram cu ce mănânc. Sunt sigur că vă voi face poftă, iar ăsta e doar începutul, pentru că mi-am propus ca pe toată perioada de testare a meniurilor oferite de către LifeBox, să pun la bătaie două giveaway-uri: unul pe Facebook și unul pe Instagram. Așadar, nu uitați să mă urmăriți pentru a ști exact când începe nebunia!

Dacă nu poți rezista până la concurs, poți comanda mâncare chiar acum, de pe site, iar prima comandă e doar 49.99 RON – mâncare pentru toată ziua!

comments
Share articol: