Apropo de ce spunea un amic despre saloanele de masaj erotic din Bucureşti

Încă n-are chelie! Nu e nici prea tânăr, nici prea bătrân. E adevărat, are un pic de burtă, dar se chinuie s-o dea jos! Are facultăţile terminate şi un job stabil la care visează orice IT-ist. Fără soţie, fără copii! A plecat cu mulţi ani în urmă de lângă părinţi, ca să stea singur într-o garsonieră şi să nu i se ţină cont, decât de chirie. Un om de bani gata, dar agitat pe alocuri. N-aş spune povestea asta aici, dacă nu şi-ar merita locul. Am tot tras de el, luni la rând, şi l-am invitat la tot felul de petreceri surpriză, doar doar, s-o prinde dragostea şi de el. De fiecare dată, după nici o săptămână petrecută cu o fată, a prins curaj şi s-a retras în văgăuna lui, nu cumva să-i fure vreo felină-ncisă, burlăcia învechită. E mare domn la birou, e şef în cazuri excepţionale şi agitat atunci când nu-i ajunge timpul pentru îndeplinirea tuturor sarcinilor. Nu am mai insistat asupra vieţii lui sentimentale şi am zis s-o las mai moale, nu cumva să ţină amorurile pentru sufletul lui şi atât. De principiu, dragostea vine la orice vârstă. În postarea asta nu e vorba de dragoste şi fluturi în stomac, ci de felul în care, bunul meu amic al cărui nume nu am să-l dezvălui, din motive lesne de înţeles, a pătruns într-o lume plină de relaxare şi confort. Nu-l condamn pentru ecuaţia în care se regăseşte, nu-l judec, dar îl expun, ca lucrurile să aibă conotaţii fidele şi peste ceva ani, atunci când sper ca toate curiozitătile şi fanteziile să-i fi fost îndeplinite. Sper să nu albească de la atâta plăcere!

Da, la mijloc e vorba de masajul erotic şi felul în care Bucureştiul oferă servicii de calitate unor doritori de noi experienţe, reale în acest perimetru. La limita legalităţii, amicul meu porneşte într-o aventură pe care el o numeşte paradisul absolut. Nu, nu ia tablete miraculoase şi nici nu e vreun nebun ce a uitat să treacă pe la terapie! Are aproape doi metri şi  parcă îţi e teamă de inofensivitatea pe care o afişează, indiferent de situaţie. L-am întrebat ce caută la un salon de masaj erotic şi de ce nu e pe litoral, în Costineşti, ca tot omul liber şi plin de bani. Mi-a zis că nu e vorba despre asta, ci, masajul in sine, a devenit noua lui modalitate de readucere la viaţă a trupului “obosit”. salon, masaj erotic, relaxare, nirvana masaj, BucurestiMi-a zis că a devenit dependent de plăcere şi n-are încotro! Toate vorbele astea mi le-a spus pe un ton convingător, juram că s-a angajat pe post de PR la vreun salon de masaj erotic din Bucureşti. Serios acum! Asta să fie oare rezolvarea? Adică, un masaj poate oferi esenţă unui plimbăreţ din fire, unui om ce nu-şi poate administra emoţiile şi care are întâlniri înzecite cu oameni de afaceri? Cum să-l critic pe bunul meu amic? Cum să-i întorc foaia şi să-i spun că altfel stau lucrurile? Mi-a povestit despre fetele care lucrează la salon, felul cum se întâmplă toată povestea şi unde se trasează limita, pentru ca legalul să nu devină parte a unor detectivi ce-şi aşteaptă “victima”. L-am tras de limbă şi m-am prins că-i place să-mi spună, cu lux de amănunte, felul în care vede el o astfel de afacere. A zis că ar investi într-o idee de acest gen (profitul e maxim pentru ambele părţi), dar nu în Ploieşti (n-a continuat, ci s-a pus pe gânduri). Mi-a punctat curăţenia şi comportamentul angajatelor. Pe româneşte, făcând comparaţie cu alte medii de relaxare, a spus ca e vorba de un masaj ce-şi are condiţiile de şapte stele. Cu zâmbetul pe buze, mi-a spus că şi-a găsit un loc unde poate uita de toate problemele, unde poate visa şi unde semnăturile pot aştepta până a doua zi. Comportamentul amicului, dar şi clientului în acelaşi timp, este uşor de înţeles, dar şi de pus în ramă.

Ce se poate reţine din toată schema asta? După mai bine de 20 de ani de când comunismul şi-a găsit sfârşitul, oamenii au început să privească lumea cu alţi ochi şi să pornească pe un drum al libertăţii. Unii ar încuia astfel de idei şi le-ar cataloga inoportune pentru vremurile pe care le trăim. Respectarea serviciilor de calitatea este problematică în România (aici e buba)! Clientul poate fi atras într-o capcană atunci când îşi doreşte mai mult şi … primeşte după pofta inimii! Masajul erotic nu are legătură cu prostituţia, ci face o legătură între om şi realitate. Bărbatul, decât să pornească un război, mai bine trece pe la un salon de masaj erotic şi priveşte lumea de la periferie.

Apropo de ce spunea amicul despre saloanele de masaj erotic din Bucureşti! Văd pe internet tot felul de pastile pentru potenţă, instrumente pentru mărirea anumitor părţi ale corpului şi alte drăcii ce ar putea căpăta o nuanţă negativă pentru buzunarul unor creduli sau visători dornici de ceea ce văd în filmele pentru adulţi. În loc de achiziţii suspendate de părţile initime şi chimicale cu rezultate vizibile pentru scurtă durată, mai repede ar funcţiona un masaj de relaxare cu plusurile de rigoare.

comments

10 comments On Apropo de ce spunea un amic despre saloanele de masaj erotic din Bucureşti

 • Am fost la un salon d asta si am plecat de acolo super excitat. M-am rugat de fata care mi-a facut masaj sa facem sex contra unei sume mai mari de bani si nu a vrut sub nicio forma. auzisem ca se practica si asa ceva. oricum locatia curata si fetele arata bine.

  • Mă bucur că ai înţeles, în cele din urmă, relevanţa acestui tip de masaj. Da! Sunt multe zvonuri care dau de gol saloane mincinoase, dar în povestea asta nu cred că e cazul.

 • Nu stiu unde ai fost tu, dar se stie ca in spatele saloanelor de masaj erotic e prostitutie. Ori erau la inceput, ori isi selecteaza foarte bine clientela. Flutura-le bani pe sub nas si se presteaza la orice fetele alea.

  • Nu-mi place treaba asta cu anonimatul, dar am decis să-ţi public comentariul în semn de respect pentru cei care vor să fie informaţi. Da, sunt conştient, banii fac legea, dar amicul ăsta despre care vorbesc aici, e un tip care n-a primit mai mult decat scrie la lege. Nu cred că m-ar minţii, iar pentru restul serviciilor, care ar putea fi pe gratis, e litoralul plin!

   • Ipocrizia legilor romanesti se face simtita chiar si in acest domeniu. Alesii nostri sunt scandalizati de ideea legalizarii prostitutiei, dar accepta cu seninatate existenta saloanelor de masaj erotic.

 • Eu zic ca fetele depasesc limitele masajului erotic daca plac un client si daca, desigur, acesta plateste bine.

  • Laura, cică cea mai bună treabă e să experiemntezi, iar mai apoi, fără pic de subiectivitate, să adaugi o recenzie. Totuşi, voi lua în considerare şi textul tău.

 • Asa cum spuneam si pe alt site, ma repet si aici: barbatii nu mai vin la masaj in numar atat de mare. Preturile pentru sex au scazut considerabil. Prin toate ziarele vezi femei care fac sex de toate felurile incepand de la 50 ron.
  Unui barbat ii e mai simplu sa mearga sa faca sex, decat sa vina sa plateasca un pret mai piperat ca sa faca doar masaj cu finalizare prin masaj fara contact sexual si aleg sa mearga acolo. Au mai ramas EXTREM DE PUTINE saloane care respecta titulatura de masaj fara contact sexual.

  • Unui barbat oarecare da (ii e mai simplu sa mearga sa faca sex), unui barbat care se respecta nu. Sunt tratati f frumos la un salon..acum depinde de fiecare ce-si doreste: vrea sex si atat, asta are…vrea placere, un cadru in care sa se simta rasfatat si o atmosfera relaxanta, atunci cu siguranta va avea la un salon de masaj erotic. E mai scump, nu neg, dar si conditiile sunt pe masura.

 • laura: pot avea conditii bune si la sex;e drept,mai rar, pt ca la sex pe faţă e mai nashpa…preludiul, situatia, toata treaba;in fine, conditiile ti le faci tu… marius: da, sunt unele unde nu se face,(pe bune, le concediaza patronatul daca le prinde) sau nu se stie stanga…ce face…dreapta, sau nu face atunci fata respectiva;sau, mai nashpa, nu face CU TINE;zicea unul , pe un site -nimfomane cred- ca, vizitand repetat, de la 3 ori in ..sus, aceeasi fata,la un salon cu politica “no sex”, apropierea poate sa…creasca… dar cred ca in situatia ce o relatezi, la prima vizita, se putea gasi o …cale de mijloc, sa nu pleci “superexcitat”, nici fata sa aibe senzatia ca a facut ce nu intentiona, sau ca fost fortata peste limitele ‘contractului” : anumite si doar anumite servicii, convenite in prealabil…granitele sunt fluide si dinamice, totul depinde de situatie si de parteneri… ca de la barbat la barbat, la femeile de calitate(si, intr-un anume registru, majoritatea femeilor sunt de calitate) banii nu sunt totul, ba chiar poti sa pierzi supralicitand …poate cedeaza, dar poate n-o sa fie ca in fanteziile tale……banii sunt necesari, dar nu suficienti..mai trebuie si altceva…nu stiu , iar daca as sti, nu ti-as spune, barbatii barbati nu spun (nah, ti-am dat deja un pont)..in fine au trecut 6 luni de la postarea ta, cred ca ai mai capatat experienta

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar