Câteva minusuri pentru Paradisul Acvatic Braşov

Castroane pe post de scrumieră, grotă de relaxare închisă, miros de urină şi tobogane periculoase, toate în Paradisul Acvatic Braşov!

O afacere de genul acesta, în plin sezon, nu are voie să greşească. Mie-mi place să comentez, mai ales dacă plătesc pentru anumite servicii, iar ele nu sunt incluse sau se află în stadiu de reparaţii. Pentru 55 de lei, cât costă biletul de intrare în Paradisul Acvatic Braşov, găsesc o multitudine de activităţi distractive şi condiţii pe care un ştrand nu le poate oferi! Stai să dau cu minusurile în mod argumentat! Câinii mănâncă din castroanele alea inestetice, care, se pare că şi-au găsit o nouă funcţie – scrumieră extralarge! Să mă simt ca un bichon, tolănit pe şezlong şi lins de vreun maidanez ce-şi marchează teritoriul? E cazul ca oamenii să fie creativi, cât încă nu şi-au mutat prea mulţi clienţi cu bani, locul de campare. Nu sunt fumător, dar am avut senzaţia că dăinuie o haită de câini în complexul acvatic, iar angajaţii fac acrobaţii pentru profit săltăreţ. Hai, de asta cu fumătoarea trec rapid, că nu a protestat niciun fumător, probabil aşa se obişnuieşte şi acasă (scrumaţi şi în oală?).

Grota de relaxare e o încăpere întunecată, supravegheată video pentru a nu-i apuca hormonii pe îndrăgostiţi, cu muzică  ambientală şi cu efecte de lumini, ca de pe altă planetă. Încăperea îţi provoacă un somn intens:). De această dată, prezent fiind în minunata construcţie, grota a fost închisă şi ascunsă de ochii publicului (se închiriază cu ziua, mai nou?).

Mirosul de urină l-am putut întâlni nu decât în zona toaletelor, unde se poate cataloga ca fiind o normalitate, ci şi în zona toboganelor.

Toboganele din Paradisul Acvatic Braşov sunt periculoase!

Toboganul albatru este închis şi te poţi bloca în el, pe la mijlocul traseului, moment în care se poate instala panica. Blocarea este cauzată de legile fizicii care în anumite porţiuni nu mai funcţionează ca pe vremuri. Ceva reparaţii nu strică! M-am şi zgâriat pe spate în toboganul albatru, iar asta nu cred că e o chestiune ce ţine de normalitate, ci de îmbinările tuburilor care s-au deteriorat! Nu, nu sunt singurul care mănâncă rahat pe blog, mulţi s-au plâns de aceste defecte, dar, după ce “bagi bani”, nu-ţi permiţi să recunoşti din prima. Celălalt tobogan, portocaliu, cotat ca având nivel de dificultate mediu, poate pentru că este descoperit, este, la fel, defect, te hârjâie şi nu prinzi viteză suficientă. Am picat ca un bolovan în apă! Aşadar, toboganele nu alunecă ca la carte, iar startul nu este supravegheat, astfel unii copii nesupravegheaţi nu respectă poziţia de “plecare la drum” şi se pot accidenta (cine-o fi vinovat?).

Entertainment-ul aflat la exterior şi în parteneriat cu TEX FM-ul şi-a făcut treaba bine, doar că un nenea vorbea prea încet la microfon şi nu, nu e vorba de realizatorul Iulian Ghilencea de la TEX FM, ci de cineva din echipa paradisului.

Doamnelor şi domnilor, vă las, Cabron mă tot anunţă că e încă o vară incediară!

comments
Share articol: