Cu radioul digital de la UPC, Kiss FM are de pierdut!

Am fost obişnuit să ascult radiourile în FM. Până să apară tehnologia, muzica era greu de procurat şi se aprecia prin valoarea muzicală. În anul 2012, mp3-uri curg pe bandă rulantă şi se înghesuie în promovare. Mă ameţeşte popcornul difuzat pe radiourile din România şi simt că nu mai fac faţă, ba chiar mă irit (sufleteşte) atunci când piesele se tot repetă şi nu există o strategie mai cu cap. În timp ce scriu acest post o aud pe Andreea Berghea la Radio 21. Nu era la Kiss FM? Cred că am rămas în urmă cu mutările de prin radio, dar nu din vina mea, ci din vina unor oameni care fac din radio o afacere de doi lei, o prostituţie care totuşi vinde. Mihai Pali de la Radio Prahova s-a gândit să îmi aducă aminte de radio şi de muzică, în timp ce eu abia mai deschid Winamp-ul. I-am spus că m-am dat pe chill-out şi s-a amuzat, dar am omis să-i precizez cât de supărat sunt pe ceea ce se difuzează în cadrul comercial şi pe nimicurile care se fac vizibile cu fuste scurte şi fără lenjerie intimă. E veche povestea şi majorităţii place! Pentru o vreme am dat vina pe mine şi pe faptul că îmbătrănesc în gândire (deşi asta ar suna a evoluţie), că sunt vreun expirat care nu înţelege sistemul, însă de la o vreme am mirosit publicul şi am realizat că buzunarele celor ce ascultă “tuţi tuţi”, sunt aproape goale – curând vor merge la muncă – asta dacă-şi mai doresc viaţă de club!

Sunt abonat la serviciile UPC, dar le folosesc rar. De la UPC am învăţat că e bine să achit factura la timp şi că prin deconectare nu economisesc, ci plătesc pentru nişte servicii nefurnizate. Am ales UPC pentru internetul pe care îl oferă la un preţ convenabil, deşi a cam luat-o razna de la o vreme!

Cei de la UPC îmi oferă în pachetul achiziţionat şi funcţia de radio digital în care regăsesc 12 posturi de radio. De vreo 6 luni de zile, de când tot urmăresc fenomenul, Kiss FM pe radioul digital de la UPC se aude ca o mizerie fără pic de respect! Kissomanii să facă ceva, un pic de scandal, gen! Asta e discriminare! Eu, ca un simplu ascultător, voi crede că Radio Kiss FM nu mai are fonduri şi difuzează muzică în şuturi! Şi cum eu ştiu prea bine ce reţea de radiouri locale are Kiss FM, de ajunge vocea Bucureştiului până în Chişinău, nu pot decât să le atrag atenţia şi să le spun ruşinică! Unde eşti tu, Huidule?

comments
Share articol: