Despre Apocalipsă şi intimidare mondială

Numarate sunt zilele rămase până la terminarea unui nou experiment de intimidare globală. Cu ajutorul calendarului creat de către mayaşii vechilor timpuri, s-a speculat un scenariu groaznic pentru anul 2012. Sunt incă şanse ca mulţi creduli să stea cu inima cât un purice şi să se alimenteze cu informaţii irelevante, în speranţa ca vor avea un sfârşit blând.

Un final tragic este aşteptat pentru sfârşitul anului 2012. România s-a lăsat dusă de val şi a răspândit “marele eveniment”. Adăugând acestor informaţii şi căteva filme de succes cu aceeaşi temă, am putea spune că minţile bolnave şi-au făcut treaba bine. Dacă vom ajunge în anul 2013  cu bine, mulţi vor fi dezamăgiţi de această manipulare ce s-a întins pe parcursul ultimilor 3 ani.

Evenimentele negative ce au loc în ultima vreme şi sunt punctate într-o manieră exclusivistă, intimidează individul şi-l lasă fără spaţiu de desfăşurare. Cu alte cuvinte, cerem ajutorul celor care au declanşat această criză de siguranţă. Cei cu finanţe nu au stat pe loc, ci au investit milioane de euro într-un beci de doi lei, denumit buncăr.

Îti cauţi buncăr pentru Sfârştiul Lumii? O adevărata industrie s-a dezvoltat pe această temă, iar buncărul serveşte ca şi adăpost de lux penru cei care scot sume exorbitante. Daca vrei să-ţi petreci Apocalipsa în siguranţă, ai nevoie de cel puţin treizeci de mii de euro. Un buncăr de lux iţi stă la dispoziţie pentru o perioadă de 12 luni, iar pachetul conţine şi un bonus – iţi poţi lua cu tine şi animalul de companie.

Buncărul este sugerat încă din antichitate de catre Arca lui Noe şi se poate percepe ca fiind cel mai sigur loc în cazul unui dezastru global. Poate părea un scenariu aleator, însă există mici influenţe din partea celor care în ultimii 30 de ani s-au ocupat de manipulare şi intimidare.

Cutremurul din  martie 2011 care a avut loc în Japonia, a răsucit cuţitul în rană şi a reprezentat mană cerească pentru cei care au ştiut cum să-şi valorifice comerţul destinat Apocalipsei. Tot mai mulţi bani au fost investiţi pentru securitate, iar cei mai mulţi deja s-au cazat în interiorul unor munţi ce oferă protecţie pe timp de Apocalipsă.

Atenţie! Intimidarea mondială nu este doar o presupunere, ci o formă prin care Puterea îşi doreşte să deţină controlul absolut asupra populaţiei!

comments
Share articol: