Nu-i cu japca! E Extra Fotbal de la UPC. Azi am dezactivat “opţiunea”

UPC România scumpeşte abonamentele tuturor clienţilor cu 10 lei, din luna august?

Da, este adevărată această “ştire”, doar că cei mai mulţi au călcat-o pe bătătură şi băşicile n-au întârziat să apară. Pentru microbiştii  cu bere rece-n frigider, Liga 1 vine pentru următorii 5 ani la UPC. Poate fi o veste bună pentru mulţi dintre românii cu seminţe la purtător şi cu interes prietenesc în a urla după fiecare gol.
Specific faptul că nu ştiu să dau cu piciorul în vreo minge şi nici nu am treabă cu acest sport, agresiv promovat. 10 lei în plus din luna august este suma care va fi adăugată pe factura clienţilor care nu sunt interesaţi pe ce dau banii, care nu citesc “avertismentele” sau care chiar îşi doresc această investiţie.

Sunt sigur că cei de la UPC puteau alege şi o altă modalitate cu ajutorul căreia să-şi manifeste această primitivă strategie de a umfla facturile. Cu blândeţe şi fără obligaţie ar fi fost ideal, dar e prea scump pentru ei, cică. Nu-mi trebuie Extra Fotbal de la UPC, dar nici veşti care să îmi invadeze peretele social sau care să susţină, sub o formă sau alta, faptul că UPC fură sau cere bani.Hai, fie, ia cu japca! Şi uite aşa, tragem o primă concluzite pripită. UPC nu e uşă de biserică?Nu! Păcătuieşte şi ea, fiind prea grăbită în lupta cu RDS-RCS, care fie vorba între noi, bagă mare, bagă reduceri, bagă servicii, bagă … calitate?

Cum se dezactivează opţiunea Extra Fotbal?

Astăzi am primit prin poştă factura UPC, însoţită de un pliant marcat ca fiind IMPORTANT. L-am citit şi am aflat modalităţile prin care pot dezactiva opţiunea UPC în valoare de 10 lei pe lună. Cea mai sigură metodă prin care ştii că lucrurile nu au cum să scape de sub control, e să stai la o coadă interminabilă “organizată” de UPC şi să depui o cerere. Dar, nu! Nu e panică! Nu e recomandat! E simplu să te foloseşti de alte trei opţiuni puse la dispoziţie de către UPC:

– apelează gratuit numărul 0800 080 872 pentru a-ţi introduce codul de client vizibil şi pe factură şi pentru a confirma că nu doreşti opţiunea Extra Fotbal ( la mine a funcţionat, iar durata apelului a fost de doar un minut)

– trimite un SMS cu codul tău de client către numărul 1719 (număr cu tarif normal);

– în cel mai simplu caz, accesează pagina extra.upc.ro şi completează cererea online;

Modalităţi există. Lucrurile sunt simple! Problema e că UPC a pus clienţii la treabă şi s-ar putea să se profite de pe urma indiferenţei de moment. Problema e că pensionarii fraieriţi vor face, după prima lună de taxare, scandalul mult aşteptat. Pensionarul nu e prost! Pensionarul e strâns la pungă şi vrea să vadă meciurile fără costuri adiţionale. Pentru cei cu vârste “imature”, doar iresponsabilii vor prinde super oferta de la UPC şi se vor obişnui cu ideea că plătesc pentru fotbal, pentru că merită sau pentru că PROSTIE!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: