Future of Media, fratele mai mic al Webstock-ului

future of media, eveniment, conferință
Future of Media, anul trecut (2016), Discovery și ochelarii VR

Despre Future of Media

Dacă mă urmărești pe Facebook, sigur ai văzut zilele trecut postarea în care lansam un zvon despre un al doilea #webstock pe 2017. De fapt, nu am făcut altceva decât să dau de veste ceva ce oricum veți afla de la mai toți cei care se află în online și scriu pe toți pereții sociali, cu inspirație, utilitate, dar mai ales din curiozitatea de a descoperi totul despre mecanismele prin care se pot face bani din online. Un al doilea #webstock nu va avea loc anul acesta, dar, fratele mai mic, Future of Media, vine ca o completare și promite: detalii despre arhitectura unei campanii cu impact în online, informații despre noile platforme media, cum influențează media domeniul comunicării etc.

Un #Webstock mai mic

Future of Media este un proiect foarte asemănător cu renumitul Webstock, doar că vine într-o formulă restrânsă, oarecum nișat pe social media și care adună experți din zona online pentru a genera informație prețioasă despre cum urmează să arate marketing-ul în următorii ani.

La Future of Media vor veni bloggeri, agenții media, publicații online și experți în comunicare. Se anunță 15 vorbitori, printre care și Dragoș Stanca, unul dintre cei care știu cum să coloreze ideile marilor companii pentru un marketing de succes și peste 200 de participanți. E un eveniment la care poți participa și tu în calitate de blogger acreditat. Dacă reprezinți o companie, află de pe site-ul Future of Media cum poți participa la eveniment.

Vrei să fii blogger acreditat la Future of Media?

Ți-am pregătit  (atenție, e un link dedicat doar cititorilor acestui blog) în caz că ești interesat de eveniment și vrei să înveți chestii noi de la profesioniști. Important e să ai un blog activ, să te exprimi fain și consecvent pe rețelele de socializare, dar mai ales să ai răbdarea să-ți notezi tot ceea ce auzi. Și, te rog, nu-ți uita cărțile de vizită!

Evenimentul #futureofmedia17 are loc pe 23 noiembrie, la Ramada Parc București, începând cu ora 9 dimineața.

comments
Share articol: