Tehnologie şi antreprenoriat cu Adsense

Blog-ul meu vinde publicitate, aproape gratuită, prin Adsense. De când folosesc acest serviciu ce aparţine gigantului Google, nu am reuşit o conversie care să-mi asigure o pâine caldă pentru fiecare masă. Vina îmi aparţine în totalitate.haotik adsense E o regie ieftină la mijloc şi sunt prea multe reguli la ce-mi lasă creativitatea pe ultimul loc. În loc de activitate subiectivă, pentru a câştiga bani frumoşi din Adsense ar trebui să fiu papagalul unor oameni şi să scriu precis despre nişte produse care sunt patetice. Sunt multe modalităţi de a face bani cu ajutorul blogului, însă interesul unui blogger ar trebui să se focuseze pe influenţă şi fidelizare.

Adsense-ul de pe blog-ul meu îl prezintă pe Dragoş Şchiopu, cunoscut în mediul online sub numele Haotik, ca fiind un pasionat de tehnologie şi antreprenoriat. Unii dau banii pe băutură, iar alţii investesc în propria imagine. Scepticii sunt puşi şi ei pe treabă şi deja pot blama acest act demn de curaj!

Publicitatea e bine venită la orice oră. Ori eşti piţipoancă şi ai forme de “relief”, ori bagi bani prin Google şi… ajungi chiar şi pe blog-ul meu.

Dragoş, te găsesc şi pe facebook cu publicitate?

comments

4 comments On Tehnologie şi antreprenoriat cu Adsense

  • Deocamdata nu, e orientata spre branding campania aceasta, e mai de test asa zilele astea ca e programata de la 1 ianuarie. E campanie de remarketing.

    In paralem pornesc o campanie si pe bloguri desi trebuie sa recunosc ca cativa prieteni mi-au pus bannerele gratis iar cei carora le-am cerut preturi au fost cam scumpe dar vedem, cautam buget si rezolvam.

  • O sa existe 10 zile si o campanie micuta pe facebook. Asa ca s-ar putea sa iti apara reclama si pe acolo.

  • Te felicit pentru efortul financiar pe care l-ai făcut. Am rugămintea,estimativ, să ne spui şi nouă care este suma investită prin Adwords şi ce buget ai pregătit publicitatea pe facebook.

  • Pingback: Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [52] | Haotik.ro ()

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar