O copilă din Ploiești a fost dată dispărută. Poliția și părinții o caută cu disperare!

O tânără în vârstă de 14 ani, Moise Cătălina Georgiana din Ploiești, a plecat de dimineață, 13 iunie 2017, ora 7:30, la școală, (școala 28, Nicolae Bălcescu din Ploiești) ca să facă meditație la matematică și română. Pe la ora 10, mama fetei a sunat-o, dar copila nu a răspuns. Mama a crezut că este în oră și că nu poate vorbi. După ce a tot insistat, dar fără niciun succes, mama a mers după ea la școală, dar nu a fost găsită.

În acest moment, Cătălina este dată dispărută, iar poliția a fost anunțată.

Persoanele care au văzut-o sau o recunosc sunt rugate să sune la numărul de telefon 0732 287 348 – Irina Ionela (mama fetei) . Vă rog să ajutați cu o distribuire pentru a fi mai ușor de găsit. Acest articol nu este o glumă și trebuie tratat cu seriozitate! Pe această cale îi rog și pe colegii din presa locală să răspândească acest mesaj. Vă mulțumesc tuturor!

P.S. Cătălina urmează să împlinească 15 ani pe 18 iunie…

UPDATE-uri:

 – 11:52, un cititor spune că fata a fost văzută în zona Malu Roșu alături de un tânăr în vârstă de cel mult 17 ani.

 – 11:58 – telefonul Cătălinei sună, dar nu răspunde nimeni. Am primit un sms prin care îmi spune că nu vrea să răspundă. Nu știu sigur dacă mi-a scris copila sau altcineva…

– în jurul orei 13:30, mama copilei mi-a confirmat că fata a fost găsită undeva în București și că e teafără, în drum spre Ploiești.

comments
Share articol: