Pasiunea de a da cu băţu-n baltă

Nu ştiu ce are omul ăsta, dar cred că în secret primeste bani buni din partea celor de la Samsung – evident, se poate lua în considerare şi modelul de om ataşat de produsele unei anumite companii, care, indiferent de felul în care ăştia puşi pe online să interacţioneze cu împătimiţii jucători de noi tehnologii, tratează cu indiferenţă promovarea moca, pe marele internet. Mulţumit de campania în care a investit timp şi bani, nenea ăsta, care stă la doi paşi (fără legătură cu magazinul ălă, gen Profi) de mine, are în cap nişte idei pe care eu le numesc capcane pe termen lung. Indiferent de manifestul poporului pus pe comentarii, relevante până la primul shut down, Dragos îşi doreşte Casa Samsung, o cladire pe pământ, rezistentă, de proporţii, primitoare, cu titlu de pensiune, gazdă pentru pasionaţii de Samsung.constructie casa Nu-i rea ideea, dar e musai să te ai bine cu banca. În caz contrar, compania în cauză este urgent rugată să cotizeze, aşa cum e normal, pentru ca un bun promovator să fie lăsat sa-şi facă treaba. Dacă răspunsul revine asupra clientului sub forma unui NU bine cotat, elegant, dar din oală interpretat de către haterii (cei care vor cu orice preţ să-ţi distrugă imaginea) internetului, se poate pune pe listă şi vreun fond colosal căzut din cer, de la UE, ca sprijin pe termen lung.

Mă simt ca la “Dansez pentru tine” şi nu neg marketingul de calitate deloc paralel cu această idee. Fiecare vis pozitiv merită să fie respectat şi încurajat, dar până într-un punct! Aştept extrema de stânga, comunistul obosit care să spună că nu există validitate pentru o asemenea închipuire prezentată sub o formă domestică, pe o platformă wordpress. Pasiunea, chiar dacă imită o singură mişcare – datul cu băţul în baltă – are nevoie de timp pentru a emite un rezultat comercial.

În urma acestei scrieri, sper să primesc cazare gratuită în luxuriantul proiect aflat în plină dezvoltare. Dincolo de orice fenomen ce-ar semăna cu pişcotăreala hazlie în fază incipientă, mie-mi plac oamenii care măcar încearcă să facă ceva!

sursă poză: Marius Stătescu

Visited 3 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: