Poze şocante cu gunoiul din zona Malu Roşu, Ploieşti. Rosal Grup, unde eşti?

Foarte aproape de casa mea se află strada Aviatorilor care mă conduce spre staţia de troleu 44. De mai mult de trei zile am observat un pepene spart în zeci de bucăţi, care îi irită pe trecători. În prima zi am spus că e un incident nefericit, iar Rosal Grup Ploieşti se va ocupa de acest gunoi, pentru ca toţi pietonii să aibă parte de un asfalt curat. Limita a depăşit orice imaginaţie, iar dacă ghena de gunoi are tomberoane, în apropierea staţiei de troleu 44 există o adevărată expoziţie a gunoaielor expuse ca la licitaţie. După 3 zile de peisaj inadecvat şi pepene sleit pe trotuar, am zis că e timpul să acţionez. Pozele şocante de la faţa locului vor sublinia serviciile de proastă calitate pe care Rosal Grup Ploieşti le execută. Gunoiul din zonă este prezent de luni întregi, iar scuzele nu pot fi acceptate. La mai puţin de un metru de gunoiul pietonal se află un spaţiu gen baracă cu pretenţii de brutărie în care se vând produse de panificaţie.

Trecătorii sunt îngroziţi de această situaţie şi încearcă să evite trotuarul, riscând astfel să fie accidentaţi de vreun şofer grăbit. Ne aflăm într-un oraş plin de gunoaie, iar în acest caz vina nu aparţine oamenilor de rând, ci se îndreaptă către firma de curăţenie care nu-şi îndeplineşte obligaţiile. Miliarde de bani aruncaţi lunar chiar dacă gunoaiele se simt ca la ele acasă.

Tot astăzi am ajuns şi pe strada Apelor (lângă Obor), unde se află o apă curgătoare numită Dâmbu. Fiind o apă ce trece prin oraş, foarte aproape de zona unde se va deschide un mall în Ploieşti, astfel de gunoaie nu-şi au locul.

 

comments
Share articol: