Momentul ăla în care vrei să vii la teatru, dar s-au epuizat biletele

Scena, acel loc spre care trebuie să ajung să privesc chiar joia aceasta, la Casa de Cultură a Sindicatelor. De ce? Pentru că vine Teatrul Masca în Ploieşti şi joacă piesa “Vicleniile lui Scapino“. Până aici nimic rău, însă am veşti bune şi veşti proaste. TEATRUL MASCAAş prefera să încep cu partea mai puţin plăcută pentru cei care nu şi-au cumpărat încă un bilet la spectacol până la ora asta: piesa se joacă cu CASA ÎNCHISĂ şi nu mai sunt locuri libere. Sunteţi de acord cu mine că lucrurile sunt triste?Totul până într-un punct, pentru că dacă vă grăbiţi, puteţi achiziţiona bilete pentru spectacolul de luni, 10 noiembrie 2014, pentru ora 19:00, aceeaşi adresă de prezentare, cu sau fără buletin, pentru aceleaşi viclenii cu drept la replică. Preţurile sunt modice: adulţii plătesc 30 ron, în timp ce tinerii (studenţii şi elevii) scot de prin puşculiţă doar 15 ron pentru minute bune de cultură cu substrat.

Pentru joia aceasta, veştile bune circulă şi pe acest blog. Din câte am înţeles, spectacolul va găzdui de prin toate colţurile online-ului local, bloggeri de seamă, veniţi cu critica-n cârcă, cu aparatele de fotografiat după ei şi cu mult chef de distracţie şi relaxare. E clar că deja s-au scris texte pe seama unui astfel de moment pe care-l primim cu braţele deschise. Ce e şi mai important? Ce vor scrie bloggerii după acest tip de experienţă, fără UHD, fără proiecţii 3D, ci doar cu ajutorul unor oameni talentaţi, veniţi din Bucureşti, cu poftă de viaţă şi de teatru de calitate.

Mărturisesc fără majuscule, dar cu simţ de răspundere – şi nu mă simt mândru de asta – că rar apuc să văd o piesă de teatru. O dată pe an? Cam asta e frecvenţa cu care mi-am “permis” să stau în poalele culturii răspândite cu ajutorul teatrului. Ştiu că timpul e plin de activităţi, însă mi-aş dori să mergem la teatru mai des decât la biserică. Nu că aş fi dus la biserică prea des.

Abia aştept să mă dau cu părerea despre spectacol, dar şi despre întâlnirea cu bloggerii din Prahova. Până atunci, vă las un număr de contact pentru rezervări rapide, în caz că vreţi să mergeţi la teatru luni. Tel: 0720 349 640

Video repetiţie “Vicleniile lui Scapino”

Sursă FOTO: DRAGOŞ SAVU / MEDIAFAX
comments
Share articol: