Vijelie, ploaie torențială și cea mai șic umbrelă!

Să-mi cumpăr o umbrelă. Una strașnică. O umbrelă pe care să n-o ia vântul la prima prognoză răgușită de Busu. Chiar acum am nevoie de o umbrelă de ploaie, mai ales că vara asta am fost luat prin surprindere și făcut fleașcă în nici 2 minute de vijelie și ploaie torențială. N-are rost să mai aștept. Scriu și cumpăr imediat!

Unde găsesc umbrele rezistente? Am nevoie urgentă de o umbrelă cu care să mă afișez prin oraș și pe care să nu mi-o fure nimeni. Eu i-aș pune și gps la cât de uituc sunt. Da, le las pe unde-mi vine. Sper că asta e explicația – deși parcă aș vrea să dau vina pe un coleg de muncă, dar n-am dovezi. Glumesc!

Umbrela ideală e aia pe care nu ai cum să o uiți. Care-ți sare în evidență. Pe care o deschizi și închizi ușor, de sute de ori. Care n-are reclame politice pe ea și cu care nu îți e rușine să ieși din casă nici pe vreme de apocalipsă.

Chiar dacă citești aticolul ăsta când afară sunt peste 30 de grade, crede-mă!, ploaie vine fără să mai anunțe sau așa mi se pare mie! Acum e soare, acum sunt ud leoarcă!

Uite, spre exemplu, umbrele de cuplu, așa cum le spun eu, am găsit chiar în Ploiești, în centru, la magazinul Onore și mi se par foarte tari. Prețurile sunt mai mult decât acceptabile și tot ce contează e că sunt rezistente. Da! Am găsit umbrele rezistente! Aș da cadou câte una la tot neamul, dar nu e Crăciun. Nu încă! Și sper că nu citește tot neamu’ că mă bag în datorii!

Ce, vine toamna? Nu e bai! Sunt fericit! Acum umbrelă am! Chiar sunt mulțumit de afacerea pe care am făcut-o și cred că îmi mai lisește un singur detaliu! Șosetele! 2-3 perechi de șosete haioase sau cum le spun unii, șosete funny, musai să fie vorba și de ceva culori… Exact! Șosete colorate! Plus bumbac! Așadar, că tot mi-am făcut planurile, urmează doar să aștept următoarea ploaie, cu șosete uscate și umbrelă șic!

Abia aștept să ne găsim prin trafic și să vă iau sub umbrela mea, pentru un selfie, o vorbă bună și vești despre planurile din toamna asta!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: