Adrian Niculescu – Tinerii trăiesc fără identitate… trăiesc viețile părinților

Adrian Niculescu este speaker motivațional și produce conținut în mediul online prin care îi ajută pe oameni să scape de vicii. Invitat fiind în podcastul Generația lui John, acesta a reușit să ajungă cu ușurință la publicul emisiunii folosind un limbaj simplu și autentic.

Adrian Niculescu a fost invitat la podcast Generația lui John
Adrian Niculescu e o doză reală de motivație într-o lume în care fugim de adevăr și ascundem mizeria sub preș.

Adrian Niculescu vorbește din experiențe, nu din cărți

Invitatul face analogii coerente între experiențele din viața pe care o trăiește și sfaturile pe care le oferă publicului. Cu peste o sută de mii de urmăritori e clar că nu vorbește singur!

Adrian Niculescu invitat la emisiunea lui John Cristea
Să zâmbești e gratis, încă!

Chiar în vreme de pandemie, poate un pic prea curajos, a reușit să-și deschidă o școală de frizeri în Ploiești sub sloganul “Meseria salvează România”.

Incapabili și ușor de manipulat

Adrian Niculescu spune că meseria reprezintă singura armă letală pe care o avem în lupta cu societatea. Societatea ne vrea incapabili și ușor de manipulat. Știe ce zice, mai ales dacă ne gândim la cum în perioada de lockdown populația a mâncat pe pâine fenomenul vulpița.

Popular pe internet pentru…

Printre cele mai populare subiecte abordate de Adrian Niculescu pe internet se regăsesc: cum scapi de teamă și timiditate, înșelat versus despărțire, rețeta succesului la modul real, la 13 ani mi-am injectat prima dată heroină în venă etc. Da, subiectele nu sunt ușor de digerat, dar sunt importante. România în care trăim nu e cea de la televizor! România e cea pe care o vedem zilnic dacă ne facem timp să ne uităm la oamenii din jurul nostru.

Speaker motivațional și influencer, invitatul abordează viața prin prisma realității dure, fără să se ascundă în spatele unor cuvinte pompoase.

În concluzie vă las să urmăriți interviul. Sunteți liberi să comentați subiectul și să îl distribuți dacă vă place.

Podcast integral:

Ascultă podcastul:

Citește știrea despre Adrian Niculescu pe site-ul Observatorul Prahovean.

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar