Adriana Şandru, nu pune la suflet!

Adriana Şandru în Generaţia lui John
Ea este Adriana Şandru, o bloggeriţă din Bucureşti care a redactat o scrisoare publică adresată Mihaelei Rădulescu. Postarea de pe blog a strâns aproape jumătate de milion de unici în doar 24 de ore. Imagine realizată după emisiune.

Credeam că blogosfera e dură şi călită. Am zis că nu e rost să vorbim de sentimente sau lucruri ce-şi au repercusiunile în lumea offline atunci când un comentariu e ipocrit sau îndopat cu prostie. Totuşi, se pare că viralul pe care ea, numita (se lasă cu proces?) Adriana Şandru l-a scris pentru a face din televiziune o lume mai bună, i-a provocat mai mult rău decât bine, acestei brăilence stabilită în Capitală. Noroc că a câştigat Simona Halep, noul ei idol în materie de motivaţie până la final de val internaut.

Când ai un blog personal cu subdomeniu pe wordpress şi încasezi aproape jumătate de milion de unici în doar 24 de ore, e important să faci un studiu de caz, să caşti ochii, să monetizezi conţinutul şi să te menţii. Adriana e prinsă între două lumi. A fi sau a nu fi blogger în România? A crea un viral sau a scrie după pofta inimii? A trăi sau a gândi la cuvinte cheie? A pune la suflet sau a trage sforile pentru şi mai mult trafic?

Adriana Şandru e la început de drum în blogosferă, însă ar putea accepta zeci de oferte din partea agenţiilor care-şi doresc un loc cu “dofollow” în blogul ei. Viaţa-i simplă şi mişto, mai ales dacă Răduleasca mai face vreo boacănă sau mai pupă vreun băiet uitat de lume. Cât despre graşi şi slabi, discuţiile sunt interminabile şi fiecare înţelege ceea ce a fost educat să înţeleagă. Perfecţiunea nu-şi are limitele, dar Adriana Şandru le zice bine, chiar dacă nu bolduieşte tot textul, ci strict cât zice seo că e mai bine. Vedeţi voi, Adriana e prietenă şi cu maestrul Google, iar asta înseamnă mult în online.

Deşi Adriana povestea pe blogul ei despre emoţiile pe care le-a avut în emisiunea “Generaţia lui John”, eu sunt de părere că s-a descurcat chiar foarte bine, cu mici tendiţe de a supăra orice blogger ce trage tare de ani buni să aibă măcar o mie de unici într-o zi şi totuşi nu-i iese. Cum o fi să te ţină blogul cu juma’ de milion de unici? Nici Răduleasca nu ştie!

Vă place cum scrie Adriana Şandru? S-o auziţi cum vorbeşte!

Visited 4 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: