50 de flotări în cinstea lui Eftimie

După ce-am citit cele scrise de Eftimie pe blog şi după ce acest minunat domn, scriitor de pamflete pe tnr, mi-a provocat declicul vizavi de titulatura conform căreia aş putea fi “cel mai bine hrănit prezentator din provincie”, mi-am luat trepiedele în cârcă, am pus de-o ieşire în aer liber şi-am zis să fac ceva mişcare cu video dedicaţie în cinstea omului care a scos la liman o certitudine: toţi bucureştenii râvnesc la ouăle noastre aduse din Cocorăștii Misli. Voinic să fiu, flotări să fac, că tenul oricum mi-e de vedetă!

Eftimie, stând la pândă după subiecte concrete, a urmărit cu atenţie felul în care Adriana Şandru s-a exprimat la televizor, fix în emisiunea regăsită în grila de programe a Prahova Tv. Eftimie e atât de bun că s-ar putea să fie peste Zoso în exprimare, dar nu mai vizibil decât China! Nu, de Arhi n-am ce scrie, că-i peste tot şi-n amintire.

Eftimie, mulţam pentru răspândire! Aici, în provincie, lucrurile merg mai greu, iar dacă pică ‘netul e ca şi cum am fi în gaură de şarpe (de foame nu murim!). Cu oameni ca tine, creşte o nouă generaţie. Tu, isteţ provider de cuvinte, învaţă-ne să cădem la pace şi să ridicăm ochii către cer, flotare după flotare!

Pentru că faci fapte bune în online, dar mai ales pentru că suntem prieteni pe Facebook, meriţi un video în cinstea ta, dar şi o provocare pe măsură, lentă şi corectă sau rapidă şi haotică. După cum îţi e inima!

comments
Share articol: