Alături de tânărul ploieştean, alături de Mădălin!

Cazul lui Mădălin Ivan este unul mediatizat la nivel naţional. Mădălin Ivan este un tânăr ploieştean care suferă de leucemie şi are nevoie de o sută de mii de euro pentru a merge mai departe, pentru a-şi trăi viaţa liniştit şi pentru a ajunge către normalitate. Mădălin Ivan nu este singur, ci este sprijinit de toţii tinerii din România care au aflat de caz, dar mai ales de iubita lui, Andreea Dicu.

Aşa arată Mădălin Ivan şi Andreea Dicu, împreună!

Adreea Dicu alături de Mădălin
Captură imagine cu Mădălin Ivan şi iubita lui, Andreea Dicu, din emisiunea “Generaţia lui John”.

Încă de vineri seară (9 ianuarie 2015), am început să primesc mesaje de la tot mai mulţi tineri care îmi povesteau despre cazul lui Mădălin. În România există tineri care, deşi învaţă de dimineaţă, îşi petrec nopţile dând share la mesaje care se doresc a fi promovatoare pentru donaţiile de care Mădălin are nevoie. Bravo, tineri frumoşi!

E vorba de mulţi bani la mijloc, însă numărul tinerilor care s-au alăturat acestei cauze demonstrează cât de scunzi încep să fie munţii pe care Mădalin trebuie să-i escaladeze. Ieri (13 ianuarie 2015), deşi a fost prima zi de marţi 13 a anului, în emisiunea “Generaţia lui John”, au păşit cu dreptul invitaţi reprezentativi pentru povestea lui Mădălin.

A fost prima emisiunea în care nu am avut motive să zâmbesc, în care tinerii nu au avut puterea să-şi găsească cuvintele şi în care lacrimile s-au văzut pe chipurile invitaţilor, printre care şi iubita lui Mădălin. Nu-mi fac bine astfel de emisiuni, sunt dureroase pentru întreaga echipă şi inclusiv pentru telespectatori. Mădălin Ivan este victima unei veşti pe care niciun tânăr nu merită s-o primească. Mădălin ne-a urmărit de pe patul de spital, de unde ne-a oferit şi un interviu filmat cu telefonul.

Interviu cu Mădălin Ivan aflat pe patul de spital

 Mergi la spectacolul caritabil “Alături de Mădălin”?

Tinerii din Ploieşti s-au mobilizat şi au pus la punct un concert caritabil pentru a strânge o parte din banii de care Mădălin Ivan, elev al Colegiului Naţional “Virgil Madgearu” din Ploieşti, are nevoie pentru a se face bine. Evenimentul va avea loc pe data de 27 ianuarie 2015, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, începând cu ora 17:30. Preţul unui bilet este de doar 15 ron. Printre artiştii ce vin să-l susţină pe Mădălin în acest concert caritabil, se enumeră: Cezar Ouatu, Nico, Laurian Manta, Dorian Popa, Mirabela Dauer şi multe alte surprize pentru care merită să fim prezenţi în număr cât mai mare. Evenimentul este public şi pe Facebook.

Cont donaţii pentru Mădălin

RO75BRDE300SV08302523000 titlular: IVAN MĂDĂLIN CONSTANTIN

comments
Share articol: