Ziua Izabellei e pe toţi pereţii! Cum, nu ştii cine e Izabella?

Tu te-ai pregătit pentru Ziua Izabellei?

La Ziua Izabellei nu ai ce căuta cu mână goală! Te avertizez că ai o misiune dificilă! Izabella e pretenţioasă, iar invitaţii pot fi ceva mai inspirati decât ai crezut! Sugestia mea e să-i cumperi ceva de Doamne-ajută, să te ţină minte, să-i placă şi să-i fie şi de folos. [click pentru cadou Izabella]

La Ziua Izabellei, cu doi de l, vine tot Facebook-ul. Habar nu am cine este Izabella şi ce caută în news feed-ul meu. Problema e totuşi delicată şi trebuie studiată cu atenţie. O tânără din Constanţa a anunţat pe internet că-şi serbează ziua de naştere. Nu s-a oprit doar la atât. Izabella a creat un eveniment pe Facebook, pentru ca toţi prietenii ei să afle despre cea mai tare petrecere promovată pe Facebook. Între timp, presa naţională a promovat acest viral şi a pus la punct o poveste pe scurt în legătură cu cele întâmplate. Se presupune că în spatele acestei petreceri s-ar ascunde un profesionist. Dacă lucrurile sunt pur întâmplătoare, atunci, companiile să stea cu ochii pe eveniment, tocmai, pentru a mai ciuguli ceva publicitate de pe urma unui viral creat din greşeală. De la o ora la alta, se pun la punct tot mai multe evenimente de acest gen, iar pub-urile făra bugete, profită pe moca de publicitate. Ex: ” After party for Ziua Izabellei & Tequila Night” sau “After Party Ziua Izabellei !! <3”. Important e ca tu să cauţi petrecerile şi să-ţi anunti prezenţa!

Mediul online devine tot mai dificil de înţeles, iar din cauza unor astfel de evenimente total neproductive la prima vedere, utilizatorul de rând riscă să ajungă prin Constanţa, în căutarea Izabellei. Unii chiar nu ştiu cine este Izabella şi totuşi insistă să ajungă în luna martie a acestui an, la petrecerea anunţată în mod oficial. Pe bune?

Deşi nu e ziua păcălelilor, cineva se joacă în mod inteligent şi ştie ce are de făcut pentru a testa publicul din România. Cu siguranţă există şi invidioşi în această poveste. Câţi organizatori de evenimente au primit un număr atât de mare de confirmări pentru un eveniment anunţat pe internet?

Cum a ajuns Izabella şi Ziua Izabellei viral?

Cel mai important şi dificil lucru este începutul! A fost suficient ca o singură persoană foarte urmărită de pe Facebook, să fie în toane bune şi să răspăndească vestea. Turma a văzut, a apreciat şi a tot continuat. Chiar în acest moment, când citeşti postarea, e posibil să fii invitat şi tu la Ziua Izabellei. Baftă!

P.S. Pe bune, nu uita să-i iei Izabellei!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: