Alexandra Larisa Zaharia (Alexa) în Generaţia lui John

Alexandra Larisa Zaharia (Alexa) este o tânâră artistă din Ploieşti în vârstă de doar 17 ani, care cântă din dragoste pentru muzică. În pauzele publicitare din emisiunea “generaţia lui John”, Alexa mi-a mărturist că talentul său a fost descoperit de către mama ei, care a surprins-o cântând în baie. Nu e uşor să faci carieră în muzică atunci când cei răutăcioşi îţi pun beţe în roate şi îti oferă replici “fierbinţi” în cadrul festivalului Mamaia 2012.

Daniel Iordăchioaie fiind prezentatorul festivalului, a ţinut să precizeze că ţinuta cu care s-a prezentat ploieşteanca, nu a fost una adecvată evenimentului şi că a venit să cânte în vestimentaţie de plajă. Criticile constructive sunt bine venite, însă publicul cere mai multă transparenţă, la propriu! Există o diferenţă clară între vulgaritatea pe care o remarc în mod normal la artiştii din România şi prezenţa pe care a avut-o Zaharia pe scenă, dar şi în emisiunea difuzată la Prahova Tv!

Alexandra Zaharia a cochetat cu presa acum mai puţin de un an, având rol de asistentă într-un show local de televiziune. Mulţumită managerului Săndel Bălan, Alexa are apariţii televizate pe televiziunile naţionale, iar, în mai puţin de o lună, se va filma şi un videoclip demn de difuzări repetate pe posturile de specialitate.

Urmăriţi emisiunea “generaţia lui John”, în care Alexa îşi prezintă drumul către succes!

sursa foto: FestivalMamaia.Ro

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: