Capsule Lavazza a Modo Mio pentru un espresso italian autentic

Au trecut luni bune de când am testat capsulele Lavazza a Modo Mio şi, scotocind pe internet, nu am găsit rezultate relevante româneşti. Capsulele vin din Italia, iar în România se găsesc doar pe internet, într-un singur loc, la un preţ destul de piperat, în condiţiile în care site-urile din strainătate oferă un preţ mult mai mic – explicaţia ar fi transportul şi cererea redusă de capsule de acest tip, pe piaţa din România. Pentru a-mi pregăti o cafea italiană mă folosesc de un aparat Favola de la Electrolux care se regăseşte la un preţ rezonabil în ţară. Aparatul de făcut cafea nu necesită îngrijiri speciale, ci are nevoie de un tratament anticalcar, atunci când debitul cafelei preparate devine redus. Aparatul ştie să facă şi spumă de lapte. Lavazza a Modo Mio este un brand care va apărea în scurtă vreme şi în România. Sper ca acest produs să nu se prostească şi să ofere calitate pentru un timp îndelungat – am refuzat să mai consum cafea 3 în 1, îmi dă senzaţia de dependenţă şi produs tot mai slab calitativ.

Am savurat toate sortimentele de cafea Lavazza A modo Mio, dar capsulele Magicamente mi-au oferit cele mai bune dimineţi. Dacă eşti consumator de cafea, îţi vei găsi capsulele care ţi se potrivesc.

Un espresso italian autentic pe care îl poţi savura împreună cu laptele spumă preparat în câteva momente cu ajutorul aparatului Favola!

UPDATE LAVAZZA A MODO MIO

capsule lavazza a modo mio
Asta e comanda mea de azi și m-a costat 100 ron, cu tot cu transport. 48 de capsule înseamnă un preț de aproximativ 2 lei pentru o cafea.

Update, azi, 4 octombrie 2017: Am reușit sa cumpăr capsule lavazza a modo mio și capsule compatibile cu lavazza a modio mio, direct de pe emag. Ieri le-am comandat, iar în dimineața asta deja le am acasă. Uite link direct către capsule.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: