Alexandru Popescu, un tânăr pasionat de fotografie

Alexandru Popescu, un tânăr pe care l-am întâlnit cu puţină vreme în urmă, în cadrul emisiunii pe care o moderez la Prahova TV, m-a făcut să înţeleg mai multe despre fotografie, indiferent de bugetul pe care îl aloc acestei “meserii”. alexandru popescu, fotograf evenimenteFotografia e discutabilă şi distruge din creativitate atunci când regulile nu sunt încălcate. Se cunoaşte! Ce e “ilegal” sau nefiresc prinde la public.

Alexandru Popescu are 20 de ani. Da! E tânăr şi pregătit să intre în aventura fotografică. Între un fotograf profesionist şi unul amator, zace o lungă durată de vreme în care experienţa şi  viziunea încep să colaboreze şi să expună pixelii gâdilaţi de inspiratie. Alexandru e un fotograf amator ce-şi duce veacul prin Anglia, iar în vacanţele de vară, nu uită să fotografieze societatea răpusă  de căldura Ploieştiului. În timp ce pe forumurile de fotografie destinate curioşilor pixelaţi se discută  despre expunere corectă, iso şi obiective de mii de euro, Alexandru practică mersul pe jos şi instantaneele. Fiecare fotograf are nevoie de o formare şi  de informaţii ce pot fi puse în practică. Îşi achiziţionează  reviste de specialitate, iar atunci când pierde timpul pe facebook, apreciază felul în care cade lumina.

Nu sunt încă prins în lumea încadrărilor standardizate, dar, precizez un lucru plin de importanţă: acest individ primeşte o bilă albă din partea mea pentru felul lui de a privi lucrurile!  Mai exact, e un optimist convins şi nu se simte constrâns  de sumele reduse pe care le investeşte într-un echipament foto. De curând  a făcut cunoştinţă şi cu formatul RAW, îngropând în mod obligatoriu învechitul format JPG.

Alexandru Popescu lucrează cu Nikon

Am câteva minusuri de adăugat pentru renumita marca, dar, în zadar! Ar trebui să mă lupt cu morile de vânt pentru a promova fidelitatea canoniştilor! În caz că aveţi un eveniment în familie, un botez sau doriţi o şedinţă foto  personalizată, Alexandru Popescu  îşi deschide diafragma  aparatului şi  primeşte lumină cu drag pentru un subiect de excepţie.  Pănă când îşi face site, poate fi contactat pe facebook!

comments
Share articol: