Gabriela Dinu, psiholog de meserie

Plec de la ideea că fiecare om are o problemă ascunsă pe care nu o împărtăşeşte din teama unui verdict greşit. Oamenii judecă prea mult şi oferă prea puţine direcţii pozitive. Rezultatele se văd  în mijlocul societăţii, printr-o agitaţie continuă care  incepe să-şi marcheze teritoriul şi să domine printr-un statut de normalitate. În astfel de vremuri, un duhovnic poate să-şi piardă din valoare, în defavoarea noilor credinţe şi valori.consiliere psihologica, Ploiesti, Gabriela Dinu Schimbarea regulilor şi viaţa surprinsă  într-un triunghi vicios impus ca la carte de către cei 7 ani de acasă, alterarea valorilor emoţionale, precum şi momentele de cumpănă, au făcut posibilă apariţia unei noi meserii, care prinde culoare în ochii celor dornici de a-şi pune la punct viaţa.

Sper că s-a trecut de faza în care spuneam că la psiholog se duc oamenii care sunt nebuni şi, în acest caz, se poate primi cu braţele deschise o astfel de consiliere care promite multe  in rândul celor care au uitat de investiţie în propria persoană.

Încă de când am intrat în cabinetul de psihoterapie al Gabrielei Dinu, am simţit o linişte care mă putea duce foarte uşor cu gândul la relaxare. E destul de uşor să-ţi aduni gândurile şi să le poţi expune atunci când lumina încăperii e caldă, iar canapeaua te provoacă la discuţii fără perdea. Psihologul nu-ţi dă sfaturi, ci te ajută să-ţi găseşti răspunsurile în interiorul trăirilor tale.Gabriela Dinu, psiholog Aşa procedează şi Gabriela Dinu, psiholog de meserie, care pune pe primul loc pasiunea pentru a cunoaşte oamenii, iar mai apoi partea de afacere şi câştig financiar. După primele şedinţe  în care sunt asimilate anumite noţiuni şi sunt propuse şi acceptate, de comun acord, regulile ce vor sta la baza acestui act conversaţional, terapia poate face paşi mărunţi, dar siguri, ajungându-se la rezultate rapide şi eficiente pentru cei care au o inteligenţă emoţională dezvoltată.

De ce să apelez la un psiholog?

Îmi pare a fi o întrebare retorică, prinsă între nişte cupole/poveşti/mituri ce nu-şi au locul într-o astfel de “ecuaţie”.psihoterapie Ploiesti Chiar dacă mulţi vor să se rezolve de unii singuri, pe alocuri, e nevoie de atenţia unui specialist pentru ascultarea unor gânduri nevinovate ce pot avea un impact nedorit într-un timp relativ scurt.

Consiliere psihologică în Ploieşti

Se regăsesc nenumărate cabinete în Ploieşti care oferă servicii de consiliere psihologică la domiciului sau în cadrul unui cabinet particular. Înclin să cred că toţi cei care prestează această meserie, îşi fac datoria ireproşabil. Cum focusul meu este atent direcţionat către Gabriela Dinu în ceea ce priveşte terapia, cabinetul acesteia stă la dispoziţia tuturor celor care doresc “reparaţii” interioare, pentru un randament unic şi fără reproş.

Consilierea psihologică îmi rezolvă toate problemele?

Cu cât colaborarea dintre terapeut şi client este mai bună, cu atât rezultatul este mai vizibil şi poate primi undă verde către “vindecare”. Cum problemele se diversifică, iar oamenii sar etape ce ţin  de ritual, într-o eră a tehnologiei, consilierea psihologică este o “achiziţie” ce are nevoie de multă implicare din partea pacientului. Nu e suficient să stai o oră pe un scaun într-un cabinet, iar apoi să crezi că lucrurile sunt de la sine înţelese şi rezolvate, ca prin minune! Psihologul trasează nişte linii, iar cel în cauză trebuie să experimenteze cu ajutorul propriilor convingeri.

Confidenţialitatea terapeut-pacient

Un psiholog nu dă mai departe. Nu bârfeşte. Nu scrie despre clienţi/pacienţi în presă sau pe bloguri. Psihologul dă valoare dialogului deschis şi respectă confidenţialitatea procesului de comunicare. Mai pe scurt, ceea ce se vorbeşte în cadrul unui cabinet, nu trece de acei pereţi.

CONTACT PSIHOLOG GABRIELA DINUGabriela Dinu, psiholog Ploiesti
Notă: Deşi femininul cuvântului psiholog este psihologă, mi-am permis ajustarea exprimării în acest context pentru o înţelegere unitară şi prietenoasă.
comments

2 comments On Gabriela Dinu, psiholog de meserie

  • Buna ziua am nevoie de o consoliere psihologica problema e ca nu pot decait dupa ora 23 … ?

    stima

  • Programul precum şi alte detalii ce ţin de consilierea psihologică, stau la dispoziţia oricărui utilizator care accesează psihoploiesti.ro

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar