Alin Stanciu a renunţat la studii pentru muzică!

Titlul poate avea o oarecare interpretare răutăcioasă, însă este doar o afirmaţie pe care am aflat-o din gura invitatului, în emisiunea “generaţia lui John”. Alin Stanciu nu a mai susţinut bacalaureatul ca să se poată prezenta la audiţiile X Factor, un show nebunesc ce joacă vocile româneşti până la ultima carte. Am toate datele necesare că să mă pot exprima în legătură acest tip de show şi să mă întreb: Oare cine se promovează, concurenţii sau juriul?

Alin Stanciu a participat de două ori la show-ul X Factor! Fiecare show în parte a presupus semnarea unui contract valabil pentru 12 luni. Un contract prin care imaginea artistului poate fi folosită de către televiziunea naţională, Antena 1, fără pretenţie de remuneraţie. Condiţiile nu se opresc aici, contractul presupune şi o clauză cu privire la apariţiile televizate în show-urile de acelaşi gen – concurenţii nu au voie să se prezinte şi la alte show-uri care i-ar putea lansa, vreme de un an. Ca să rupi vise, pui astfel de contracte în mâinile unor tinere speranţe şi faci ce vrei cu produsul final.

Alin Stanciu pune muzica pe primul loc şi subliniază susţinerea pe care o primeşte din partea părinţilor. Are multe uşi deschise în viitorul apropiat, însă studiile nu ar trebui neglijate, chiar dacă nu au o mare valoare în România!

Emisiunea “generaţia lui John” în care Alin Stanciu vorbeşte despre studii vs. muzică:

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer