Andra Dancovici: sport, modă şi cultură!

Aflată în perioada de promovare, Andra Dancovici trece pragul emisiunii “generatia lui John” pentru a doua oara într-un timp foarte scurt. Dacă în prima emisiune a omis anumite detalii picante din activitatea sa, a doua oară nu a mai scapat. Andra Dancovici a practicat karate încă din copilărie şi a ajuns la performanţele dorite. După ce sportul a devenit o rutină, Andra s-a decis să încerce şi altceva. A fost atrasă de modă şi de creaţie vestimentară, ba chiar şi de modeling. După ce a cucerit catwalk-ul şi a respins propuneri dubioase venite din partea unor oameni de vârsta a treia, a reuşit să evite compromisul şi să se îndrepte către succes. Pe lângă modă şi karate, Andra ştie să scrie “ca la carte”. Scrie beletristă şi abordează versurile într-o notă subtilă, dar creativă.

Andra Dancovici a “dezvăluit” micile trucuri la care a apelat pentru a arăta aşa cum îşi doreşte. Dupa ce sportul a dezvoltat-o într-un mod mai puţin feminin, a cercetat opţiunile şi a găsit soluţia. La doar 19 ani a investit aproximativ 4000 euro pentru un implant mamar cu silicon. O necesitate costisitoare, dar care a ajutat-o să se poată simţi feminină în adevăratul sens al cuvântului.

Emisiunea “generaţia lui John” în care Andra Dancovici işi expune activitatea în trei domenii total diferite (la prima vedere):

comments
Share articol: