Georgia Condrachi şi şcoala de televiziune!

Şcoala de televiziune este un fenomen care a început să prindă în România în ultimii doi ani. Marile televiziuni speculează dorinţa unor tineri de a face carieră în televiziune şi prezintă doar partea frumoasă a lucrurilor. Cursurile sunt susţinute de către “vedetele” de televiziune, iar cursanţi se simt eclipsaţi din simplul fapt că iau parte la o asemnea acţiune.

Georgia Condrachi ar vrea să facă o carieră în televiziune. Îşi doreşte să prezinte, pentru început, ştirile sportive sau vremea! După o evoluţie rapidă, ar vrea să abordeze show-urile de divertisment. Se simte în stare să facă parte din nebunia televizată, din produsul care se vinde împreună cu publicitatea deasă şi greu de digerat. O meserie pe care mulţi încă o studiază, dar nu o practică.

Preţurile şcolii de televiziune sunt piperate. Timp de doi ani de zile, cursantul scoate, în fiecare lună, între 100 şi 300 de euro. La finalul acestor cursuri, nimeni nu-ţi promite nimic. Cine se afirmă, are şansa de a face muncă de teren şi poate, în viitorul îndepărtat, ajunge un “brand”.

Emisiunea “generaţia lui John” în care Georgia Condrachi vorbeşte despre şcoala de televiziune:

P.S.  Tudor Vornicu sau IMA?

comments
Share articol: