Apple a dat lovitura cu Ipad Mini Retina Display

Tehnologia costă şi fiecare delay poate provoca momente pline de faliment, fie pe partea financiară, fie pe partea emoţională. Jucăria asta e exact ce-mi trebuie: un device portabil, care se conectează cu uşurinţă la reţele de internet şi care nu se blochează atunci când vine vorba de o aplicaţie sofisticată. Până să profit de această alegere, mi-au trecut prin mâini nenumărate tablete, pe care le-am sucit/zăpăcit pe toate părţile. Mereu am găsit ceva care mă mulţumea, doar pe jumătate, iar de multe ori preţul era și el o problemă. Ipad Mini Retina Display sau mai bine zis Ipad Mini 2, că prima tabletă mini de la Apple are deja recenzie pe acest blog, este o adevarată achiziţie din punctul meu de vedere, iar prețul nu este exagerat!

Ipad Mini Retina Display

E o tabletă pretenţioasă şi are nevoie urgentă de o husă specială, ba chiar cea mai scumpă, aia de la Apple, ca să nu existe discuţii nefondate. Nu ar strica şi o asigurare specială, în caz că se face praf tableta, însă prea multe investiţii pot face ca satisfacţia consumatorului să devină nulă. S-a pus accent pe portabilitate, design şi procesare rapidă de date, pentru utilizatori fericiți, mai ales de sărbători.  A7 este un procesor dezvoltat pentru oamenii ce nu vor să stea în aşteptare atunci când mai multe aplicaţii rulează în acelaşi timp.ipad mini retina display Ipad Mini Retina Display vine dotat cu procesorul A7, dar şi cu un coprocesor M7, care preia o parte din munca “şefului”, racordându-se la mai multe tipuri de senzori, gen accelerometru, giroscop şi busolă, pentru a economisi energie şi a interveni în timp util, în caz că “arde”. Tableta este proiectată pentru a se afla tot timpul în mişcare! Cei de la Apple spun clar că e vorba de “o mare minune mică” şi au dreptate! Autonomia bateriei m-a convins că la mijloc e vorba de calitate. Am suprasolicitat sistemul, am stat în video conferinţe, am navigat în acelaşi timp şi pe internet, mi-am instalat diferite aplicaţii, am vizionat clipuri de pe youtube cu sonorul la maximum şi rezultatul a fost uimitor: mi-au trebuit mai mult de 10 ore pentru a descărca bateria Ipad-ului Mini Retina Display! Cele două microfoane pe care le deţine Ipad Mini Retina Display distrug barierele în comunicarea audio online. Cum funcţionează cele două microfoane? În principal, pentru aplicaţia FaceTime, zgomotul de fundal este redus la minim, iar microfonul cel mai apropiat de voce, îşi focusează toată ingineria, pentru o claritate superioară. Mai mult, acelaşi lucru este valabil şi pentru conversaţiile ce au loc cu ajutorul aplicaţiei Skype, disponibilă în mod gratuit!

Deşi sunt multe magazine online care comercializează acest produs la preţuri şocant de întrebătoare, intenţionez să vă direcţionez către firmele ce nu-şi permit să ofere ţepe. Chiar dacă există o diferenţă de aproximativ 100 ron la cumpărare, riscul, din orice categoria ar fi el, sare din schemă. La final, las și un link către produsul din poveste, care poate fi cumpărat în suguranţă:

 

comments
Share articol: