Ipad Mini de la evoMAG

Cu ajutorul celor de la evoMAG am intrat în posesia unei “jucării” de succes, care prezintă aspecte demne de o investiţie pe termen lung. E vorba de Ipad Mini, un Ipad mai mic, dar la fel de puternic. Ipad Mini nu este prietenos de la prima “atingere”, dar are calitatea de a stârni curiozitatea utilizatorului dornic de un alt tip de provocare. Tableta este uşor de transportat, încape chiar şi în buzunarul de la spate al unui blug, dar este recomandat să se achiziţioneze o husă specială pentru o protecţie suplimentară.

Apple a venit cu această variantă pentru a atrage un public nou într-o lume virtuală şi plină de siguranţă – totuşi, limitată. Românul e obisnuit să descarce fişiere, de orice tip, fără să plătească – o atitudine care falimentează cele mai multe firme care creează jocuri şi aplicaţii. Conectată la internet (modul online), tableta poate fi folosită la capacitate medie, pentru mai bine de zece ore. Sunt pretenţios în ceea ce priveşte utilizarea internetului, însă, am putut fi plăcut surprins de uşurinţa cu care aplicaţiile instalate şi-au făcut datoria. Am forţat nota şi am “chinuit” browser-ul Safari – nu am întâmpinat timpi mari de aşteptare, iar internetul a funcţionat strună.

Când îţi achiziţionezi un astfel de device este important ca internetul să fie la îndemână. În modul offline, tableta rămâne mai puţin utilă. Pozele realizate cu camera ISight de 5MP depăşesc aşteptările unui fotograf amator atât timp cât există o lumină acceptabilă. Pe întuneric, pozele sunt mulţumitoare în prezenţa unui spot de lumină şi pot ajunge să fie apreciate şi în varianta printată. Cea de-a doua cameră, folosită pentru apelurile video, gen FaceTime, prezintă 1,2 MP şi poate filma şi fotografia la calitate HD.

IPad Mini are implementat un procesor Dual Core A5! Gurile rele spun că Mini nu se ridică la standardele adevăratului Ipad, însă, conform experienţelor personale în acest perimetru, pot spune că diferenţele sunt insesizabile. Mai mult decât atât, Mini Ipad este mai comod şi promite o utilizare mai simplă – e uşor de manipulat! Ar putea fi un cadou perfect pentru cei care vor să impresioneze, dar nu strică achiziţionarea lui, chiar şi pentru investiţii personale.

Încărcarea dispozitivului durează circa două ore, iar accesoriile necesare pentru această operaţiune sunt uşor de utilizat. Conectorul ultra subţire pare a fi sensibil la prima vedere, dar, după o verificare amănunţită descoperim o nouă tehnologie numită Lightning, care înlocuieşte conectorul dotat cu 30 de pini. Pe lângă această inovaţie, conectorul vine cu o nouă opţiune – reversibilitatea cablului (nu există un mod incorect de conectare a cablului la dispozitiv).

This slideshow requires JavaScript.

Pe scurt, Ipad Mini este pentru toată lumea, are un ecran ce impresionează experienţa virtuală, carcasa este din aluminiu şlefuit şi durabil, internetul poate fi folosit la viteze ultrarapide şi se strecoară cu uşurintă în viaţa cotidiană.

comments

1 comments On Ipad Mini de la evoMAG

  • Foarte frumoasa descrierea facuta, dar in Romania nu cred ca aceasta tableta va avea mare succes, spun asta pentru ca romanul e pro piraterie.

Leave a reply:

Your email address will not be published.