Astăzi merg pe jos din Ploieşti până-n Bucureşti

Scriu această postare cu o seară înainte de plecarea #spreBucuresti #pejos. Când voi citiţi această postare eu deja sunt pe drum sau am finalizat provocarea. Da, o pot numi provocare in adevăratul sens al cuvântului, chiar dacă mulţi dintre apropiaţii mei o consideră o iniţiativă prostească. Am susţinerea iubitei mele şi acordul ei (verbal, că în scris i-a fost lene) pentru această rezistenţă rurală. Impreună cu Adrian Rotaru, voi merge pe jos mai mult de 50 de kilometri, pentru a ajunge la destinaţia finală – Bucureşti.

Sunt prezent pe twitter cu hashtag-ul #spreBucuresti şi îmi puteţi urmări activitatea in mod constant şi online, direct din faţa calculatorului, pe tot parcursul “excursiei”. Având în vedere ca a plouat afară, noroiul va fi o problemă majoră!

Sunt multe şanse ca acest proiect să nu fie dus până la final, dar voi încerca să nu renunţ, indiferent de condiţiile meteorologice sau de  oboseala acumulată în timp. Sunt inarmat cu multă apă şi un rucsac, ca pentru o adevărată experienţă rurală.

Timpul alocat acestui traseu este de maximum douăsprezece ore. Startul va fi de la Hipodrom Ploieşti!

Ne vedem la sosire, pentru cei curioşi. Sosirea va fi la Gara de Nord  Bucureşti!

 

comments
Share articol: