Eşti cu nasul pe sus? Ai grijă să nu te-mpiedici!

Pentru cei fără potcoave la creier, este o adevărată plăcere să admiri cerul cu ochelari de soare şi să pari a fi o girafă ce-si lungeşte gâtul în ideea de a accepta cât mai mulţi lauri. Bugetul personal arată cât de multă activitate distribui altora în ideea de a monetiza acţiunea. Nimic rău în a accepta fuga după bani. Partea proastă începe să se afirme atunci când soarele se piteşte şi lasă loc lunii pentru manifest şi destrăbălare. Un haos bine vândut chiar şi celor flămânzi, dar dornici de o escapadă plină de pretenţii.

Să scapi de un salariu într-o singură noapte, a devenit un fel de obligaţie, mai ales dacă eşti obişnuit să faci ciste prietenilor tăi. Să nu uităm partea feminină care ştie să scuture şi ultimul leuţ al tânărului îndragostit de “viată”. Prospăturile  îşi cunosc preţul şi despică firu-n paişpe! Interacţiunea se poate organiza cu succes într-un club de fiţe, iar luminile fac toţi banii, mai ales dacă lasă formele să se desluşească mai mult decât zice la bunele maniere. Frecuşul reprezintă preludiul, care de altfel are şi menirea de a controla buzunarele. Pentru inteligenţi, cardul de credit este cel mai util – arată că ai, dar nu spune cât.

Nasul pe sus este evident în multe contexte şi are la bază un instinct animalic. Într-o civilizaţie extrasă de pe coclaurile ţărăneşti, nu e  de supravieţuire decât pentru cei cu maşini scumpe şi îngreunaţi de metalele achiziţionate de prin obor. Acest fenomen pare să prostească orice hormon al unui individ neajuns la maturitate şi are efecte dezastruoase pe termen lung. Singurul viciu pus în joc este femeia, iar pentru ea, se plătesc sume exorbitante. Cel care licitează mai mult, are prioritate garantată!

Unde femeia nici nu mai vrea să fie cucerită, barbatul a ajuns o fiară ţinută în frâu de plastic bine muşamalizat. Surprizele nu se opresc aici, există o tendiţă conform căreia, femeia vrea să deţină întreaga putere. Rămâne de văzut cât mai poate rezista bărbatul într-un context manipulant şi fără pic de suflet.

Cănd femeia câştigă, bărbatul se-mpiedică!

comments
Share articol: