La o cafea, la un blogmeet, la Gloria Jean’s Coffees Ploieşti

gloria jean's coffeesAceastă scriere trebuie tratată cu zâmbetul pe buze! De ce? Pentru că reprezintă o invitaţie la ultimul blogmeet pe anul 2014.Cum taberele s-au restrâns, iar bloggerii au devenit din ce în ce mai pretenţioşi, am ales de comun acord, împreună cu Dragoş, o locaţie cu bun-gust, care să ne permită o comunicare de calitate şi ceva idei pe care să le punem în practică – nu trebuie s-o uit din discuţie nici pe Alexandra, blonda cu blog, care a tras ceva sfori pentru noi, bloggeri de rând. Bem o cafea la Gloria Jean’s Coffees, din Afi Palace Ploieşti şi punem ţara la cale, rând cu rând, postare cu postare, pentru anul productiv ce stă să-nceapă în mai puţin de-o lună.

 

 

Când are loc blogmeet-ul din Gloria Jean’s Coffees Ploieşti?

Luna decembrie, deşi aflătă la început de drum, este plină de evenimente. Aşadar, cu cât ne vedem mai repede, cu atât mai bine. Dacă vreţi, luaţi un pix şi-o foaie şi răspândiţi veştile printre bloggerii prahoveni (share-ul primeşte ceva mai multă atenţie!). Ne vedem, sâmbăta aceasta, pe data de 6 decembrie 2014, la Gloria Jean’s Coffees Ploieşti, la ora 14:00. Nu cunoaşteţi zona foarte bine? [informaţii detaliate aici]

 

Cum te înscrii la ultimul blogmeet pe anul 2014?

Da, e pe bază de înscriere, tocmai, pentru a respecta o logistică (cifrele întotdeauna contează). Ce trebuie să faci pentru a participa la acest blogmeet? Lasă un comentariu, simplu, scurt şi la obiect, dar totuşi, nu sec! Aşadar, poţi veni cu un răspuns la întrebarea: Tu ce subiect de discuţie ai propune pentru acest blogmeet? Fiecare răspuns va fi analizat, tocmai, pentru a “extrage” o medie de discuţie!

Chiar dacă cele mai importante lucrurile în viaţa unui blogger sunt strâns legate de trafic, afiliere, like-uri şi campanii productive din punct de vedere financiar, eu mi-aş dori să aflu mai multe despre felul în care este preparată o cafea, ce trebuie să fac pentru a ajunge barista, care e diferenţa între o cafea arabica şi una robusta şi de câte cafele am nevoie pe zi pentru a mă simţi în formă. Deşi se regăsesc suficiente informaţii pe internet în legătură cu orice curiozitate pe care mi-o impun, cred că merită să experimentăm realitatea – abia de-aici începe adevăratul conţinut.

 

Important pentru cei care îşi confirmă prezenţa la blogmeet

Pe această cale, toţi bloggerii sunt rugaţi să fie punctuali. Timpul este esenţial, iar aşteptările lungi pot cauza consum excesiv de cafea (comentariu subiectiv). Chek in-ul n-a omorât pe nimeni, părerile postate pe blog înainte şi după experienţă au fost mereu apreciate, iar colaborările abia aşteaptă socialul cel de toate zilele. O astfel de întâlnire este importantă atât pentru mediul online, acolo unde imaginea blogosferei contează, cât şi pentru noi, cei non-stop conectaţi, cu-un ochi în display şi cu unul în offline.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: