Blogosfera Prahoveană şi PrindeOcazia.Ro, împreună într-un caz social

Acum ceva vreme se vorbea în blogosferă despre cazurile sociale şi despre cât de multe lucruri bune am putea face pentru oamenii nevoiaşi dacă ne-am folosi de influenţă cu creier pe bloguri.

Adrian Rotaru sau mai pe scurt, Adiţă, a venit cu o idee simplificată despre această atitudine pe care blogosfera ar trebui să o adopte într-un timp scurt, pentru a face ceva în Prahova. Blogosfera a căzut de comun acord şi s-a infăptuit contextul în care cazurile sociale vor avea un efect relevant pentru cei care urmăresc activitatea bloggerilor.

Prima initiativă într-un caz social a avut deja loc, iar acest lucru s-a putut realiza cu ajutorul unui sponsor (Raluca Vasile) şi cu implicarea deosebită a doi bloggeri, Kriogen şi Adrian Rotaru. Sponsorul este unul cu suflet în primul rand, iar site-ul PrindeOcazia.Ro este chiar util pentru cei care vor să aibă parte de reduceri pe zona Ploieşti.

Un caz emoţionant a primit un impuls, iar copiii unei familii cu deficit financiar au primit cele necesare pentru începerea noului an şcolar. Pare o banală activitate, însă sunt unii copii care îşi doresc să se ducă la şcoală ca să scrie. Ceea ce noi avem, alţii doar visează şi rămân la stadiul ăsta toată viaţa. Societatea românească şterge speranţa din viaţa multora şi lasă cazurile sociale nerezolvate. Am ajuns în situaţia în care unii au prea mult, iar alţii n-au deloc.

În comuna Breaza, satul Negoieşti a fost confirmată o faptă bună dusă la bun sfârşit. La cât mai multe astfel de realizări, împreună!

comments
Share articol: