Se caută oferte de revelion

Nici nu am ajuns bine în luna septembrie că Google deja a început să încaseze căutări ce conduc vizitatorul către oferte de revelion 2013. Pentru cei care vor să-şi pună la punct petrecerea de revelion 2013 din timp, ar face bine să se grăbească. Site-urile de specialitate fac tot posibilul să ofere preţuri cât mai mici în această perioadă, singura condiţie fiind achitarea integrală/parţială a revelionului până la finalul lunii septembrie.

Atenţie la site-uri care afişează oferte şoc, incredibile şi/sau senzaţionale. Internetul este plin de ţepari, iar atunci când se achiziţionează un pachet de revelion 2013, trebuie să fim atenţi la mai multe detalii. De fel, în această perioadă, preţurile nu sunt piperate, dar nici nu există pomană. Unde există bănuiala că preţul este prea mic, e bine să se facă o “investigaţie” pentru a nu rămâne cu buzunarele goale şi fără distracţie în noaptea de revelion.

Ofertele de revelion în România sunt scumpe şi cuprind puţine servicii incluse, în timp ce ofertele de revelion în străinătate atrag tot mai mulţi turişti români. Turismul în România capătă un mare handicap, iar cei care pretind că oferă servicii de 4 stele, sunt nişte mincinoşi cu o stea şi jumătate.

Chiar dacă pare departe, revelionul 2013 este aproape, iar preţurile cresc pe zi ce trece. Pentru cei care aleg să-şi planifice petrecerea cu doar câteva zile înainte, costurile pentru un cuplu pot atinge şi suma de 800 ron, fără cazare.

 

comments
Share articol: