Buldozere, globuleţe de Crăciun şi început de campanie electorală

Toată săptămâna, dimineaţă de dimineaţă, m-a întâmpinat un zgomot muncitoresc de buldozere, semn că se fac schimbări. Bordură de calitate şi parcare ca la carte, într-un spaţiu mai puţin vizitat, din Ploieşti. Mi-au murit toţi neuronii şi nu am putut să mai dorm, mai târziu de ora 8, cu tot cu termopanele din dotare. Cu un astfel de zgomot aş putea să anulez alarma de la telefon şi să mă bazez pe muncitorii care-şi fac, pe timp de noapte, nevoile mari în boscheţi. Una bună, una proastă! În doar câteva zile, voi admira, în spatele blocului, o parcare proaspăt asfaltată ce va găzdui aceiaşi câini pe timp de noapte.

A început şi teribila plantare de globuleţe prin Ploieşţi. Sărbătorile, parcă într-o grabă, bat la usă şi consumă publicitate pe toate căile de comunicare. Prea multă agitaţie şi prea puţină atmosferă. Cei de la meteo, dacă se ţin de cuvânt şi nu ne mai mint, aşa cum sunt obişnuiţi s-o facă (de aici şi melodia), vor anunţa ninsori plăcute pentru zilele de sărbătoare.

Campania electorală a început şi poşta fizică mi-a fost “masacrată” cu mesaje electorale mediocre şi plictisitoare. Senatori şi deputaţi care abordează cu tupeu promisiuni şi proiecte viitoare, pun în mişcare strategii de promovare ca la români şi păcălesc mase de oameni cu tigăi ieftine şi vin “bisericesc”.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: