Navigare eficientă cu Samsung Chromebook

Navigarea pe internet a devenit o chestiune obişnuită, dar şi importantă, în aceeaşi măsură. În primele zile de testare cu ajutorul DigiPedia a Chromebook-ului, am sesizat că sunt în mijlocul unui compromis virtual. După mai multe zile în care am experimentat produsul de la Samsung, am înţeles că acest gadget este special conceput pentru o navigare eficientă pe internet şi atât. O conexiune la internet prin wireless (exclus LAN), te lansează într-o lume accesorizată şi rapidă. O încărcare completă a bateriei, oferă utilizatorului 7 ore pline de conexiune fără probleme. Filmele se văd foarte bine chiar dacă sunt in format HD. Difuzoarele sunt tentate să ofere fidelitate sunetului, iar muzica poate rula destul de tare, fără gâjâieli sau distors. Jocurile online întâmpină ceva probleme, rulând imaginile în mod sacadat. Am deschis mai mult de 40 de tab-uri, dar browser-ul nu a clacat.

Chromebook-ul este un laptop mai mic, ce deţine un browser implicit pentru navigare şi un spaţiu de stocare a datelor. Fiecare utilizator îşi poate crea un cont şi îşi poate păstra toate datele navigării, în siguranţă, accesându-le ulterior, dupa orice alt device care rulează browser-ul Chrome.

Chromebook-ul este uşor de transportat şi dă bine în public. Pentru cei care deţin un router portabil, acest produs merită toată atenţia, dar şi investiţia!

P.S. Samsung Chromebook se deschide în mai puţin de 10 secunde!

comments
Share articol: