CÂMPINA OPEN MTB – Pedalăm împreună pentru copiii cu autism

Autismul este o tulburare la nivelul creierului care îl face pe copil să se închidă în lumea lui, lipsindu-se de viaţa socială şi de comunicarea cu cei din jur. În cazul autismului, copilul are nevoie de o atenţie specială şi de programe dedicate în totalitate copiilor cu autism.

Programele dedicate copiilor cu autism au nevoie de finanatare, iar pentru asta există campanii şi oameni cu suflet. Poţi pedala aducând zâmbetul pe buze unor copii.

Sâmbătă, pe 8 septembrie 2012, se desfăşoară competiţia CÂMPINA OPEN MTB – RACE FOR AUTISM. Acest eveniment se doreşte a fi unul anual la nivel regional cu tendinţe spre naţional şi internaţional.

În urma acestui eveniment, Fundaţia Romanian Angel Appeal (RAA) va folosi fondurile strânse din taxa de participare pentru a ajuta copiii cu autism. Acest proiect este la prima ediţie şi are nevoie de o propagare cât mai rapidă şi de o participare numeroasă.

Pe lângă această cauză socială există şi un beneficiu legat de viaţa sănătoasă şi promovarea mersului pe bicicletă. Competiţia vizează toate categoriile de oameni, iar înscrierile se pot face direct pe site. Pentru informaţii suplimentare legate de competiţie şi taxa de participare, aveţi o pagină dedicată aici.

Un regulament vă stă la dispoziţie pentru a fi informaţi direct de la sursă. Sunt deja participanţi înscrişi în această cursă ce are loc la începutul lunii septembrie. Pe site-ul organizatorilor puteţi găsi Cazare în Câmpina, informaţii despre cele trei trasee puse la dispoziţie, precum şi un formular de Contact direct pentru detalii rapide şi de calitate.

comments
Share articol: