Când mă vizitează rudele și n-am nimic pregătit

four star pizza ploiesti

Mă sună rudele și mă anunță că-mi fac o vizită neașteptată. Dacă pun de-o friptură îmi va lua cam 90 de minute ca să scot ceva comestibil din cuptor. Nu sunt bucătar profesionist și mă aflu în criză de timp. Dau să caut ceva mâncare cu livrare la domiciliu și găsesc mai multe variante. Vin multe rude, așa că trebuie să găsesc cea mai bună ofertă care să aibă și ceva băuturi în meniu. E momentul ăla în care tot programul mi se dă peste cap și totuși trebuie să par calm. Există șanse să gafez , chiar dacă totul merge ca uns.

Spre exemplu, ai mei nu concep ca în frigider să nu existe ceva gătit în fiecare casă. Parcă deja o aud pe maică-mea cum începe să-mi înșire replici kilometrice împotriva goliciunii din frigider. Trebuie să fie o pizza gustoasă și cu multă carne (asta-mi zic eu, nu maică-mea!). Bere cu alcool, bere fără alcool, pizza și termen scurt la livrare. Exact ce-mi trebuie în vremurile astea. Ahh! Să nu uit! Sosuri cât cuprinde, dulci și picante. Alegerile sunt subiective, însă am căutat să mă încadrez într-un buget rezonabil – nu-mi plac exagerările pe bonul fiscal.

N-am avut încotro! M-am riscat și am comandat pizza la domiciliu. Hai ca nu-i chiar așa rău. La cum s-a mișcat livratorul, abia de-am reușit să fac curățenie prin casă înainte să vină invitații. N-a fost pentru prima dată când am comandat de la Four Star Pizza Ploiești, dar nu știam cum se descurcă atunci când vine vorba de o comandă industrială (pizza pentru 10-15 persoane). Am comandat până mai ieri doar pentru o seară romantică și-un film bun în familie. E de bine! Jos pălaria! S-au descurcat și pizza a ajuns caldă la destinație. Le-am salvat numărul în telefon și merită să-l folosești și tu cu prima ocazie: 0727 046 232

Rudele au tăbărât pe pizza țărănească. N-a rămas nimic din ea, doar cutiile în care a fost livrată. I-am dat gata cu mișcarea asta și am discutat chestii faine, așa cum rar mai văd în zilele noastre. Dacă ar fi după mine, aș miza pe un slogan gen… comenzile sunt online, dar distracția e 100% offline. Noroc pe rudele mele că pot trăi fără date mobile și selfie-uri la minut.

Sugestie pentru Four Star Pizza Ploiești? Ar fi interesant dacă ați introduce modalitatea de plată cu cardul.

P.S. Doar cuptorul electric e încă supărat pe mine. Stă acolo, la înghesuială și nimeni nu-l bagă-n seamă…

comments
Share articol: