Câteva cuvinte despre primul mall din Ploieşti

În disperarea de a prinde trafic din căutările celor curioşi, scriitorii online s-au înghesuit/îmbulzit/luptat pentru a furniza informaţie eronată şi de prost gust. Am căutat pe Google poze cu primul mall din Ploieşti, dar nu am putut admira o imagine generală şi reuşită de la marea deschidere. Aştept cu sufletul a gură şi mica deschidere care ar trebui să cuprindă şi Cinema City.

Deschiderea oficială a primului mall de la marginea oraşului Ploieşti s-a făcut la data promisă (15 noiembrie 2012), însă, cu părere de rău, Ploieşti Shopping City este înca un şantier ce prezintă pericol pentru cei care nu sunt atenţi pe unde calcă/merg. Cei prezenţi la deschiderea mall-ului au avut “onoarea” de a suporta îmbulzeala – un fenomen renumit în România, mai ales când există un contact direct cu un produs văzut pe la americani. La noi, nu a fost nevoie de un trend americănesc, ci de o dorinţă accelerată de a avea moft de Capitală.

Mă bucur de acest mall doar din ceea ce am văzut şi citit pe internet. Nu îndrăznesc să intru în el până când lucrările nu vor fi finalizate. Ploieşti Shopping City s-a bucurat de o promovare intensă în ultimele săptămâni, iar mesajele legate de “inaugurare”, continuă să fie citite pe clădirile din centrul oraşului. Dacă tot există buget de publicitate, măcar schimbaţi mesajul, ca să nu trăim în trecut!

Câteva greşeli esenţiale de la marea deschidere a primului mall din Ploieşti:

-lucrările în Ploieşti Shopping City continuă

-şantierul exterior se poate observa cu ochiul liber

-scările rulante nu au fost încă “ambalate”, deşi sunt funcţionale

-multe magazine sunt fără marfă (goale)

Trebuie recunoscut faptul că acest proiect a început cu stângul, dar apreciez efortul celor care au ţinut să respecte data deschiderii oficiale! Până de Crăciun, poate văd şi eu un film în mall-ul din Ploieşti!

UPDATE: Am ajuns şi în renumitul mall din Ploieşti, ieri, 17.11.2012. Şantierul este prezent pe o porţiune redusă din mall, dar aduce un aspect neplăcut acestui uriaş ce găzduieşte renumite brand-uri. Aglomeraţie la KFC şi muzică live cu un sunet groaznic. Parcarea nu face faţă şi încă nu au venit sărbătorile. Preturile sunt acceptabile, iar reducerile sunt în floare. Cine are bani, să-i folosească cu cap!

Centrul oraşului a fost aseară gol, fără maşini, ca după Revelion!

comments

2 comments On Câteva cuvinte despre primul mall din Ploieşti

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer

Sliding Sidebar